helgen som gått..

har varit jätte bra förutom att jag får så j*la svårt att andas emellanåt, det känns som om att någon sitter på bröstet på mig :( inhalatorn hjälper tragiskt nog inte allt för bra..morr.. men men , hoppas att de lättar snart...



i fredags fyllde jag som sagt HELA 24 år haha, mitt hjärta kom såklart in o sjöng för mig kl 06 på morgonen :)



sen i lördags åkte fam erlandsson / johansson till varberg för att shoppa lite..det är alltid lika kul hihi.. men jisses vad fort det gick, jag tror att vi hade en turbo shopping på 1 timme haha.. sen kom pappa o eva o då gick vi till strandbaden o åt lunch, det var väldigt trevligt!



idag sover mitt hjärtegryn i bollebygd igen , han kommer hem på onsdag kväll igen. usch saknar dig redan såå!



mini skrutten håller på att få två hörntänder nu, är inte omöjligt att det är därför han har fått feber, men han fixade att vara på dagis idag, får se hur han mår imorrn bitti :(



nej nu vill jag nog ha mig lite te o krypa upp i soffan under v åran stora pälspläd,lovely=)



puss o kram

24 juni...

idag har jag o elliot varit på kvartsamtal på förskolan, det var såklart bara bra saker dom hade o säga om våran lille prins ;), elliot älskar verkligen att vara där =)



jag ska jobba sent, 14-23, nu i 3 dagar så idag kommer min mamma ner för att passa elliot ända tills på fredag. calle ska sova i bollebygd hos sin mormor o morfar i 2 nätter så han slipper några pendel sträckor, skönt för mitt hjärta men jag o elliot kommer ju sakna ihjäl oss..



igår fyllde min söta vän andrea 24 år, grattis igen gumman! o på fredag blir jag 24 =) så på lördag blir det lite kalas för mig här hemma med familjen,sweet!



ha en skön vecka nu alla vänner!



ullis o co, vi hoppas på att ni snart kommer o hälsar på oss! =)



kramar

midsommar!

den tillbringde vi i bollebygd med familj o släkt, det var såå mysigt! tack! det blev fest för hela slanten o såklart kubb på hög nivå hahah..



igår jobbade jag 13-22, man skulle kunna säga att det var dödslugnt på ullareds camping o stugby..men men snart drar det igång ordentligt..

det är samma jobb tid idag så det är snart dags att pysa till jobbet..



ha en skön dag!

kram

tiden rullar iväg..

nu var det allt bra längesen jag skrev ngt..

det har varit student firande för hanna o calle har fått nytt jobb som inköpare inom netonnet i borås o han börjar på sitt nya jobb nu på måndag den 23/6 =) Grattis igen älskling! vi är sååå stolta över dig!



just nu är vi smögen hos pappa, eva o lisa, idag är vi på 160 års kalas, men elliot blev såå trött o gnälling så vi gick hem o la honom, vi går ner till kalaset igen efter han har vaknat..



imorrn bitti ska vi åka tillbaka till ullared, calle jobbar, men efter det så åker vi till bollebygd o firar midsommar med hans sida av släkten..det ska bli trevligt! sen bär det hemåt igen på lördag för då jobbar jag 13-22..ojoj..



oh i måndags den 16/6 kl 06.14 fick mina underbara vänner nettan o gaggo en liten pojk! grattis i massor!!=)



ha nu en trevlig midsommar alla mina vänner!

kramar om er alla

den gamla lilla

röda bilen som vi har började bråka med oss i torsdags morse.. klockan var 06.20 när jag gick ner till bilen för att åka till jobbet, men då få se en stor pöl under bilen, när jag går fram till bilen så upptäcker jag att det är bensin som står o droppar en massa..hjäälp...

så då fick calle köra som en galning till campingen, för jag skulle öppna kl 07, o vi lämnade elliot på dagis 06.39, shit vad fort det gick.. men jag stämplade in 06.57, inte illa..

efter det fick vi tag i bärgaren som tog bilen till närmsta verkstad. det verkade som att dom hade lyckats fixa det men för en stund sen ringde calle, han är på väg hem från jobbet, o de har tydligen börjat lukta så mycket igen..hoppas bara att dte inte är ngt..suck..



hej hopp nu är det kvällsmat..



kramis

söndag

idag har vi varit en sväng på beachen o gottat oss, skönt! idag badade minsann hela familjen! farmor o farfar o faster var oxå där o myste..



i fredags var det ivigning på Harrys i ullared, o dit skulle vi ju självklart, det blev jag, linda, madde,dymling , evelina, eves kille o susanna som slog klackarna itaket, det var såå roligt! det gör jag gärna om igen,helt klart =)

sen sov vi i en 8 bädds stuga på jobbet,sweet! men hjälp vad dålig jag var i lördags morse,shit pommes säger jag bara haha.. jag skulle börja jobba igen kl 9, men jag var inte återställd försen ca 10.30..ojoj.. men efter det så var lugna gatan hihi..

efter stranden idag så åkte vi till freeport i kungsbacka, fick köpt present till mig ( fast det vet jag inte om hehe )



nu är det korv med bröd som gäller..



kram på er alla

underbar helg =)

nu är snart min sista hel lediga helg över, men den har varit helt underbar =) igår begav sig fam erlandsson/johansson en sväng till varberg för att shoppa lite, det blev ett par sandaler till elliot o en ratt som ska sitta på sulkyn som han kan leka med när vi är ute på promenix,sweet!

vi tog oss även en mysig fika på ströget o efter det blev det en super mumsig mjukglass med tuttifrutt strössel på..mmm säger bara MUMS =)

idag har vi tillbringat eftermiddagen på stranden, såååå härligt!
vi packade på oss med väskor o parsoll o cyklade dit, elliot tycker att det är så härligt att åka i sin nya cyckelstol =) hade tyvärr inte kameran med oss idag,typiskt..
det blev jag o elliot som badade ( elliots mest o längst o han njöt som bara den
haha) men fadern i husållet var en liten badkruka, han gick bara i med fossingarna ;)

nu är lilleman lagd för natten o jag sitter o väntar på maten, mitt hjärta grillar på våran gasolgrill,ska bli riktigt gott med färskpotatis med tillbehör ikväll, så nu får jag nog vara så snäll o duka på balkongen haha

välkommen hem systra mi från barcelona, nu ses vi snart!

hoppas att ni oxå haft en underbar helg i värmen!
kram

RSS 2.0