27 juni = 25 fyllda

Hej hej i värmen!

Snart dags för party!

Vi firar jag att jag o Andréa fyller 25!!

Kram!

24/6 sista jobbdagen!!

Hej på er!

Såg att det var en vecka sen jag skrev, har haft fullt upp..
Midsommar så var vi som sagt på Smögen o firade med brorsan o Kristin o pappa o Eva, allt var super mysigt..vi hade kanon
väder hela helgen :)
Elliot var inte överdrivet intresserad utav att dansa kring midsommarstången men men några skutt blevdet allt , om inte minst så för mig o Eva haha..

Även denna helgen så kom det ut ett litet knyte, Calle har fått en ny liten kusin,en Lovisa , såå söt!

Idag jobbade jag min sista dag innan semestern, det är ju verkligen hur underbart som helst!! Ska vara tillbaka på jobbet tors v 28 igen..
Imorrn åker vi till Uddevalla o stannar där ett par dagar sen är vidare ut till Smögen igen, men denna gången så stannar vi 1 vecka..
På lördag ska jag o min underbara vän Andréa, som för övrigt fyllde 25 igår, grattis igen gums! ha fest ihop ( då blir jag 25)
o bjuda på lite gott, hoppas på en lyckad fest!

Mystajm med mina älskade prinsar!
Kram!

Onsdag den 17 juni

Tjenixen!

Idag vid 17 tiden var det sommarfest på dagis, så vi har fikat, sjungt o dansat kring midsommarstången :)

Nu har jag äntligen fått min nya telefon, det blev en nokia E75!

 
Innan jag o lilleman gick ut till lekplatsen i förmiddags så tittade han på babar o åt lite russin :)


Här är sötaste syskonen, Kajsa, Felix o bebis, Sofies o Pawels busungar

Bilden är lånad från Ladstinget Halland, webbisar

Imorrn jobbar jag till 18 sen bär det av ut till pappa o eva på Smögen, o på fredag så kommer även brorsan o hans tjej ut. Det ska bli så mysigt att fira midsommar ihop, det var många år sen nu..
På söndag åker vi hem till Borås igen för jag jobbar mån-ons sen har jag min efterlängtade semester, det ska bli såå gott!

Ha en underbar midsommar alla mina vänner!
Kram!

16 juni..bebis nyheter

Hej hej!

Först o främst måste jag säga miljoner Grattis till  min underbara Sofie o Pawel som i söndags vid 13 tiden fick sitt tredje barn, en liten gosse på 4200 g o 51 cm lång :) Längtar såå tills vi får komma o hälsa på er!!

Sen igår fick jag veta att en till underbar vän är gravid o ska ha bebis i slutet av december! Tusen många grattis gumman!


I lördags åkte vi till Calles päron i Ullared, o denna gången skulle vi pröva att sova över ( jag är allergisk mot pälsdjur o skog, o det är precis så dom bor o har det) o det gick hur bra som helst :) såå otroligt kul!! 
Elliot har "ridit" på en utav hästarna , busat för fullt med alla hundarna o bara njutit av att få leka med farmor o farfar :)
Sen på söndagen så åkte bara jag o svärmor til Gekås , vi blev borta i tre timmar, skönt att få kunna gå strosa o prova kläder i lugn o ro.

Igår skulle jag klippa mig kl 09.00 men innan dess så köpte jag mig några frallor, en kaffe o satte mig stadsparken vid vattnet o nöjt av solen..inte fel att starta morgonen på det sättet :) sen lite jobb o sen på kvällen färgade jag håret , det ska vara brunt men det ser mer svart ut tycker jag..

Vi ska äta lunch ihop med Therese o Lova idag, börjar inte jobba försen Calle kommer hem vid 17 tiden, dagis är stängt idag så då blir såhär knas med jobbet..

Ha en mysig dag!
Kram!

11 juni

Hallå hallå på er!

Först måste jag hurra o sjunga ut ett dunderstort grattis till min älskade bror som idag fyller 29! Nu är idet inte långt kvar..haha..
Sen så såg jag att även ett köpcentrum i Uddevalla ( Torp ) även fyller 18 år idag..shit tiden går såå jäkla fort, helt galet..kommer fort ihåg när jag åkte dit första gången med mammi, dock har det ändrat på sig ganska mycket under tidens gång..men dock till det bättre :)

Har shoppat lite på kläder o skor till lilleman idag på H&M, dom har super rea i butiken så jag kom undan för en bra peng, har ju även shoppat lite till mig :)

Igår kom Therese o Lova hem o myste lite, sen pyste vi vidare till knallen för lite shopping o sen var det dags för lite jobb..

Oj nu är det bara 9 jobb dagar kvar till semestern, ska bli såå himla gott!

Ha en mysig kväll vänner!

Kram! 


8 juni

Tjenixen!

Fick precis veta en underbar nyhet , min underbara vän Valeska o hennes man Andreas ska bli päron i november!! Tusen miljoner grattis igen gumman!!

Skrutten sitter i soffan o softar o kollar på babar :)


Har även bokat tid för service på bilen nu.

Snart dags för jobb

Kram!

Söndagen den 7 juni

Godmorgon allihopa!

Med tanke på mitt förra inlägg så vill jag bara säga att allt är tillbaka på rätt spår igen, ibland kan man ju få en liten svacka men håller man bara ett bra grepp om verkligenheten så löser sig det mesta!

I tordsags åkte jag o elliot tillsammans med Therse o lova till Ikea, det blev ett par hissgardiner till vardagsrummet, sen gick vi vidare på Bäckebol o strosa lite i butikerna, fick köpt 2 super söta ponchos med Bamse på till Elliot.
Efter det så åkte jag vidare till mamma i Uddevalla o stannade där tills igår, så hann jag träffa mina underbara vänner o tjöta lite :) Det var super kul o träffa dig Anna! Det var verkligen jätte många år sen vi sågs

Fick även shoppat lite på Hemtex på Torp, det blev ett par dunder snyggga gardiner från U.S Polo, hel nöjd! Vem har sagt att man inte blir lycklig av shopping?? Det blir iallafall jag! haha

Igår när jag var på väg hem från Uddevalla så ströps plötsligt hastigheten på bilen,o my.. då säger den motrorfunktion nedsatt..shit pommes..så jag fick stanna 2 gånger längs med vägen, bara en smula nervöst..men hem kom tack o lov..får ringa mekonomen på måndag. Sen på kvällen blev det grillad fläskfilé med massa gott o lite rosé, det är så en lördag ska vara!!

Idag blir det kanske en sväng till djurparken, men nu är det dags för en till kopp kaffe!

Ha det gott vänner!

Kram!

4 juni





Allt känns väldigt jobbigt just nu..


Måndag den 1/6

Tjenixen!

I helgen som gick så var vi på galej på Grand med NetonNet, det var sjukt roligt, först var det mingel ihop med x antal glas av skumpa..sen bar det in till bords där det även hölls ett gäng tals men även komikern Anna-lena Brundin var där för att showa lite!
Det var en super lyckad kväll ända fram tills det att vi skulle åka hem ( för att vi båda hade fått i oss x antal glas för mycket haha ) någonstans på vägen hem lyckades jag tappa bort både min väska samt mina skor haha..helt j*la galet..tack o lov så kom det en vänlig själ hem till oss igår morse som hade hittat både dojsen o väskan..herregud säger jag bara..

Usch jag har åkt på en hejdundrandes förkylning...såå tröttsamt..hoppas bara att den försvinner snarast!!!

Åter till verkligeheten

Kram på er!

RSS 2.0