sista april..en ensam kväll i soffan..

Morsning vänner!

Sitter nu här i min ensamhet med datorn och ett glas rose i högsta hugg.. calle åkte precis iväg med taxin för att möta upp några kompisar för lite partaj.. Jag vill oxå ..men men någon av oss måste ju vara hemma med lillskrutten

Här kommer det  bilder på lite av varje :)

Underbaraste faster Hanna myser med Elliot


Mys med pappa!


Hos morfar o Eva på Smögen


Borås djurpark










En eftermiddag hos Boa o Anita i Bollebygd


Jag ville oxå åka :)




Tittut


Underbaraste vännerna, Linda o Johan!



Blir nog kanske en sväng till djurparken på lördag igen :)

Ha en mysig valborg allesammans!

Tjing!



27 april

Hej alla rara!

En liten uppdatering ( igen ) om helgen som varit

Vi har grillat( såklart) o gottat oss hela helgen :)

I lördags tog vi oss en härlig tur till djurparken här hemma i Borås, det var en mycket uppskattad tripp för hela familjen men gladast var nog ändå Elliot :)

På söndagen skulle vi äta middag i Bollebygd( tar 15-20 min från Borås) hos calles morföräldrar men vi gav oss iväg ett par timmar innan utsatt tid så vi "passade på" att fortsätta vidare till Göteborg o Ikea :) ( 25-30 min bilfärd) haha

Usch min j*la hosta o mer därtill vill ta mig tusan inte försvinna..det är ju bara SÅÅ TRÖTTSAMT!

Vi hörs snart igen!
Tjingeling!

24 april

Gokväll friends!

Ursäkta att jag inte har skrivit sen i söndags men jag har varit sjuk hela veckan men har dock orkat ta mig iväg till jobbet iallafall, så mycket mer än så har det inte blivit av med denna veckan.
Har varit på mvc o gjort cellprov idag..jag skulle ha gjort det för 2 år sen,men men bättre sent än aldrig

Imorrn är det grilldags igen, det är ju bara sååå gott , eller hur?! o funderar även på ifall vi ska ta oss en tur till djurparken o mysa lite :)

Te tajm!

Kram!

19 april ,söndag

Heej vänner!

Igår hade vi våra underbara vänner Linda o Johan med fam här o det grillades fläskfilé ( till oss vuxna ), hamburgare o korv ( till kidsen) ihop med egengjorda klyftisar o en stor o mumsig sallad o en kall öl, det är vad jag kallar en lyckad grillkväll!

Dessvärre började jag känna mig dålig på kvällen, ont i öronen o svårt för att sväja , det är dock bättre idag med har fort ont i öronen o är döds trött i hela kroppen..suck..

Våran underbara balkong


  Utsikten från balkongen


En trött gosse


Underbara gossen! O nyklippt


Vårat vardagsrum 



Ha en härlig söndag!

Kram!

 

sköna fredag

Gokväll underbara!

Sitter nu på min underbara balkong o tar en öl, calle har precis startat grillen o sen blir det till att mumsa på karré o en go sallad, hur underbart som helst!

Det blev en tripp till Therese idag, så vi har tillbringat eftermiddagen på lekplatsen med en stor kopp kaffe ( i termosmugg) o busande barn i sandlådan :)

Imorrn kväll kommer våra underbara vänner Linda o Johan med kids för mys, det är alltid så mysigt när ni kommer! o Johan du kan vara lugn,vi har inget vi vill sälja denna helgen haha

Ha en underbar helg allihopa!

Kram!

16/4

Hej alla rara!

Idag är jag ledig så då ska jag o lilleman bege oss till Ikea :) ska även möta upp mamsen där!
Detta snygga bordet har jag hittat på ikea, visst är det hur läckert som helst!Vill ha!


Bordet heter Markör o ligger 1495 pix

Imorrn ska jag o elliot åka hem till Therese o Lova o fika lite, det ska bli super mysigt!

Ha nu en underbar dag i solen!
Kram!

påsken 2009

Godmorgon världen!

Lillemannen i huset har börjar vakna strax efter kl 06 varje morgon..orka..

Påsken har varit underbar, i lördags åkte vi till Uddevalla o till mamma, dagen blev lugn o skön och vi hälsade även på min faster i hennes butik :)
Söndagen bjöd på en tripp till pappa o eva på smögen, sen på kvällen blev det grillning med underbara vänner!
Igår tog jag o mamma oss en tur ut till Torp, där fick vi köpt en gräsmatta( konstgräs) till våran balkong,  vi ska även köpa lite trall, det kommer bli såå fint där nu! På eftermiddagen blev det middag hos min farmor o farfar!

Det vankas jobb idag o imorrn sen blir jag lite ledig igen :)
Nu vill elliot titta på Bamse på datorn så det är bäst jag slutar haha

Tjing pling!


 

underbara långfredag!

Dagen har bjudit på många sköna skratt o gott mys i solen i Ullared med Calles päron o syskon
Tack alla Lusisar för en underbar långfredag!

9/4 skärtorsdag

Hej söta!

Idag skulle Elliot vara utklädd till påskgubbe på dagis, men vi har  inga påsk kläder så långt ögat kan nå hemma så det fick bli en söt liten målning i ansiket med min kajalpenna :) Men tyvärr så stod inte elliot still så jag fick inget kort på honom haha

Imorrn ska vi åka till Lustorp till C:s päron, sen på lördag bär det av till Uddevalla ( äntligen) ,på söndag bär det vidare till pappa o eva på Smögen o kvällen bjuder på mys o god mat med våra underbara vänner!

Glad Påsk allesammans!

Kram!

7/4 uppdatering

Hej på er alla vänner!

En uppdatering som följer..

I fredags kom mitt hjärta hem från mässan i Tyskland med bort tappad mobil men glad över att äntligen få komma hem..
Sen i lördags så var det ju såå underbart väder så vi tog oss en lång ( 4 timmar) cykeltur, vi cyklade ner till stan o stötte på många poliser (5-8 st kravallbussar), det var nämligen säsongs premiär för fotbollen, det var Elfsborg-Hammarby som spelade så det var hur mycket folk som helst på stan..sen cyklade vi vidare till knalleland o tog en glass på donken :)
Kvällen bjöds sen på grillning av min egen mästerkock!
På söndagen bestod utav lite besök, vi tog oss en sväng till Bollebygd för att hälsa på Calles morföräldrar samt hans morbror med fam, jätte trevligt!

Denna vecka är det jobb för hela slanten.. slutar om 30 min, najs!

Kram på er alla underbara!


Andra dagen i april

Kvällen till ära vill jag bara först ropa ett hejdlöst stort GRATTIS till Emelie ,Fredrik o storebror Oliver såklart till erat underbart söta mirakel :) Det blev en låång kamp men efter 13 dagar  ( den 1/4 )över tiden kom det ut en liten Douglas på 3080 g o 50 cm lång! Jag längar tills vi får komma o hälsa på er!

Dagen o kvällen har varit stillsam ( så gott som det går när man har ett vilddjur hemma som absolut inte vill lägga sig  ), men imorrn kväll kommer äntligen mitt hjärta hem från Frankfurt, tänk att dagarna känns såå långa direkt när Calle inte är hemma o att vi dessutom nästan inte har ( hinner ) ha någon kontakt.. visst ett gäng sms om dagen men ändå..

Snart är det ju som alla vet påsk så då ska vi äntligen åka till Uddevalla, guud vad jag saknar alla mina vänner,familj o släkt där! Det ska verkligen bli så mysigt att komma iväg, hoppas att det kan vara lika gott väder då som det är nu, vi hade iallafall 15 + både igår o idag

Dags att finna john blund..

Tjolahopp!

1 april en riktig vårdag

Hej hej alla!

Imorse åkte min älskling till Frankfurt, Tyskland med jobbet för att gå på mässa, han kommer inte hem försen på fredag kväll igen.. :( så jag o e-man får klara oss utan "hövdingen i huset" *fniss* ett par dagar ..

Idag har jag äntligen pallat mig tillbaka till jobbet, lite orolig mage dock men inget mer än så! Istället känner jag av att våren är på väg.. har fått puffa 2 gånger redan :(

Nej nu måste jag fortsätta jobba..i skakarnas land...

Tingeling tingeling..

RSS 2.0