31 juli , ja då var det fredag igen

Hej hej i ur o skur!

När ska man få se solens strålar o värme igen undrar jag?? tack o lov för solarium i dessa regninga o dystra  tider säger jag bara..

Längtar tillbaka till Smögen , solen ,värmen o båten!


elliot hjälper morfar med fendrarna =)

Trevlig helg!
Kram!

30 juli

Tjenixen!

Ikväll ska förhoppningsvis ner på stora staden o titta på när Rydell o Qvick spelar på torget, men innan dess så får det nog ta o bli lite god mat o dryck =)

Till helgen funderar vi på att åka till Liseberg, vi har inte varit där på många år (sommartid)..elliot hade säkerligen tyckt att det skulle vara kul att åka lite karusell =)

Ha en härlig dag!

Kram

28 juli..

Hej vänner!

Äntligen ser jag lite sol utanför mitt jobbfönster..det har verkligen varit stor brist på sol den senaste tiden..man blir ju för tusan deprimerad av detta eviga regnande..jag ska nog bannemej åka o sola efter jobbet, lite fusksol skadar ju aldrig =)

Snart dags för lite lunch, det blir en supergod kyckligsallad!
Kram!

En oerhört sliten söndag

Gokväll alla!

Herrejösses vilken bakis söndag det har varit idag..oh my säger jag bara.. men vi hade såå himla trevligt o mysigt igår, tack underbaraste vänner! Det bjöds på grillspett,egengjord potatissallad o massa massa mer o givetvis "lite" vin..

Lite kort från igår

Pawel,sofie,Linda o Johan


Linda gör sig lite extra fin =)



Antingen så är Pawel o Sofie trötta el så har dom tråkigt haha


Underbara vänner!!



Vi ser lite lätt salongsberusade ut här tycker jag  ;)



Linda o Johan bytte skjortor


Tack igen vänner  ( det var även 5 barn i bygget) för en underbar kväll!!

Sovtajm!

Kram!

Fredagen den 24 Juli


Hej hej!

Idag kommer äntligen min lilla skrutt hem!! Gud vad jag ska pussa o gossa med honom =)



Igår blev det bio, vi såg på Baksmällan, det var en sanslöst rolig film, helt klart värt att se! Efter bion så gick vi vidare til en finfin restaurang, George´s, o åt o drack gott för att sen gå vidare till torget där Sanna,Shirly o Sonja uppträdde.

Igår fick jag även hämtat ut mina nya fina röda Converse , dom är så himla sköna!

Imorrn blir det lite fest tillsammans med Linda o Johan med barn och Sofie o Pawel med barn, det ska bli super mysigt!

Ha en underbar helg!
Tjing!

23 Juli..

Tjenixen!

Denna dagen är betydligt bättre än gårdagen.. Kan verkligen inte förstå varför jag blir så ledsen o deprimerad o kan känna mig alldelles tom inombords.. Jag känner mig oerhört lyckligt lottad att jag den underbara familj som jag har, mina vänner o att jag dessutom har fått fast jobb!!.. Nog om det..

Imorrn kommer äntligen min lilla skrutt hem, saknar han så himla mycket!! Igår fick vi veta att han hade "ridit själv" på en utav farmors hästar ( en liten ponny) o han var mäkta stolt =)

Ikväll blir det bio,middag ute o några glas vin ute på stan ihop med min älskling, det ska verkligen bli mysigt!

Se ya!


Onsdag 22.7

Det känns konstigt idag..har inte kontroll över min kropp o själ, det känns som att min ande är utanför min kropp o bara tittar på mig .. vad är det som händer??
Igår kväll vakande jag utav plötsliga magsmärtor, det gjorde så fruktansvärt ont , men tillslut somnade jag trots smärta o plågor.. vaknade imorse av samma smärta..
--
Hoppas på att det vänder under dagens lopp.
---


21 Juli...en grå tisdag

Tjenixen!

Igår rasade hela j*la växeln på jobbet...det var bara en "smula" jobbigt..vi kunde skicka meddelanden el se om personen i fråga ens var på plats...orka.. men peppar peppar så fungerar allt som det skall idag!

Igår var vi( + Jon) o  käka pizza på Allé terassen, det blev dock ingen bio igår utan vi hyrde lite filmer istället =) Vi tittade på Twilight, det var helt klart den bästa filmen jag sett på länge!! Ikväll blir det en Will Smith film..

Se ya!

20 juli, en vecka utan barn

Hej hej!

Igår blev det en dag i bilen( blev totalt 40 mil) kan man lugnt säga, efter det att jag hade plockat upp Calle i Jönköping så var det bara att köra hem igen så han fick hoppa in duschen sen begav vi oss vidare till Ullared ( Köinge) till Calles päron, Elliot ska stanna hos dom ända tills på fredag..gud såå tomt det är o kommer att vara utan min lilla prutt, han hade fort lite feber igår när vi åkte hem.

Ikväll tänkte ja o calle passa på att gå på bio, det var verkligen jätte längesen vi gjorde det..

Ha en skön måndag!

Tjing!

19 juli-en trött dag

Gomorron!

Tror ni att Calle kom med bussen hem från Hultsfred som gick kl 04.00 imorse..???? det gjorde han INTE.. jag ringde som en tok när kl var 03.30 men fick aldrig något svar, sen en timme senare så ringer han o säger  att han inte kom med på bussen, mitt hjärta var helt förstörd stackaren.. jag orkar dock inte köra hela vägen till Hultsfred men jag ska plocka upp honom i Jönköping om 3 timmar.
Sen ska vi ju åka o lämna elliot hos farmor o farfar, prinsen verkar må bättre idag men blir ju lite orolig ifall han kanske hade fått falsk krupp el ngt..


Bilden är tagen på Gran canaria, feb -09

Nej nu har jag varit vaken mer el minde sen 04.30..så med andra ord så är det dags för en STOR kopp/kanna kaffe!

Over and out

18 juli

Morrn morrn!

Nu är Calle o 2 kompisar  påväg till Hultsfred för att kolla på Metallica, jag körde ner Calle till bussen för snart 2 timmar sen. Bussen går hem därifrån redan kl 04.00 inatt igen...jag hoppas verkligen att dom kommer med den bussen hem..dock känner jag mig inte riktigt säker på den fronten ??!!

Hmm vad ska jag hitta på idag då?? Vi ska åka o lämna Elliot hos farmor o farfar imorrn fm o där ska han vara ända fram tills på fredag kväll ( elliot får lite sommarlov o så slipper han vara på dagis så mycket under sommaren )
Så det får nog bli mys o gos hela dagen lång, han hostar fortfarande men är inte så varm längre.





Vi hörs snart igen!
Tjing!


17 juli

Hej hej i värmen!

Igår efter jobbet så åkte jag o solade på Sunhouse sen knallande hela familjen Erlandsson/Johansson ner till stan för att gå käka på ett ställe som heter Köket, där blev det lite god mat o lite Öl.. sen kom även Jon o Micke o höll oss lite sällskap, sen bar det vidare till torget för att lyssna på när Thomas Di leva spelade, det var verkligen sjuk mycket folk över hela stan..sååå kul!

Ikväll får det  bli lite mys med mina prinsar, elliot håller på att bli dålig, har en jobbig hosta( det rasslar och låter jätte anstängt) o har lite feber.. får åka hem o pussa på dom snart!

Imorrn gifter sig min kollega Camilla sig , Grattis grattis! O grattis säger jag även till min vän Valeska o hennes Andreas som på söndag har varit gifta i 1 år! =)

Ha en härlig helg!
Kram!  

15 juli

Morrn!

Igår var jag så duktigt att jag åkte o träna lite friskis ihop med Therese, dom kör friskis ute o gratis nu på sommaren, såå himla bra! Jag måste verkligen börja träna på fulltid nu..

På lördag ska mitt hjärta åka till Hultsfred o gå på Metallica :) Jag måste ju säga att jag blir en aning avis att jag inte kan åka med..Det hade ju verkligen varit kul o se dom!

Ha en härlig dag !!!

Tjing!

Äntligen!!

Tjenixen!

Idag har jag fått fast anställning och blivit heltids anställd( där jag jobbar som timmare idagsläget), jippi yehh!!
Den börjar gälla f.r.o.m 1 september men jag jobbar nästan fullt fram tills dess..
Sååå underbart!

Nu slutar jag snart jobbet, sen ska jag åka o sola på Sunhouse

Ha en skön kväll!
Kram

Lördagen den 11 juli

Hej hej där ute!

Är hemkomma från Hannas 20 års fest, vi blev dock inte borta så många timmar men vi( calle ) hann grilla lite gott kött o mysa lite med släkt o vänner!

Sitter o kollar på Ondskan, det är en sån film som man kan se hur många gånger som helst för att den är så bra men ändå såå fruktansvärt tragisk och hemsk...
 

Mysdags!

Kram

10 juli ..ett fortsatt evigt regnande

Tjenixen!

Sitter nu o kollar på sommarlovs morgon med minifisen...herregud vad dåligt det är, nästan skandaldåligt...men saltkråkan var precis på så då är det ju bra :)

Jag håller på att byta elbolag..hur lätt är det?? Det är det ena velet efter det andra..suck!! Jag menar hur svårt kan det vara egentligen?? Håll tummarna för mig att jag slipper straffavgifer o annat skit!

Imorrn ska vi på 20 års fest i Ätran ( utanför Ullared ) , det är Calles syster som har fyllt år

Oj nu fick jag bråttom till jobbet

Tjing!

En regning torsdag den 9 juli

Morrn morrn!

Körde elliot till sommar dagiset för en stund sen, gud min lilla prins blev alldeles förtvivlad när vi skulle gå.. det är kanske inte så konstigt iof ,han har aldrig träffat varken barnen el fröknarna tidigare..men men det blir säkerligen bra under dagen.

Jösses vad det regnar idag, men just idag så gör det inte så mycket eftersom min semester har lidit mot sitt slut o det är dags att börja jobba idag igen..

Här är mina kollegor :)




Ha en fin dag!
Tjing!

8 juli

Godmorgon!

Såhär sista semester dagen så var elliot så snäll så han sov till 8.30, Ja tack sa vi då!

Det finns väl ingen som missade Michael Jacksons minnescermoni igår på tv 4



Det var oerhört gripande att höra både Brooke Shields tal o inte minst hans dotter Paris kärlek till sin far!

Tjing!

7 juli

Tjenixen!

Idag är det näst sista semesterdagen, känns lite ångestfullt att semestern redan lider mot sitt slut.. men men jag jobbar ju iallafall inga helger på hela sommaren ( förra sommaren jobbade jag varje helg )

Grattis Hanna på 20 års dagen!

Här "rider" Hanna o elliot o farmor leder



Här kommer lite bilder från 25 års festen

Jag o mitt hjärta!


Sötisarna Sabina o Helene


Mina underbara & tokiga vänner


Finaste vännerna Sabina, Helene, Andrea, Nettan o ja


Ha en skön dag!


Hemma igen

Hej hej!!

Idag har vi kommit hem från 1,5 veckas semester, vi har varit i Uddevalla några dagar, då hade jag o min underbara vän Andréa fest ihop för vi fyllde båda 25, det blev en kanon fest! Tack allaihopa! Sen bar det vidare ut till pappa o eva på Smögen, där stannande vi en vecka o har solat o badat varje dag o haft det såå bra!

Solstrålen nr 1

  
Ute med båten med morfar o eva


Underbara smögen!


Myser


Sötaste systeryster


What´s up?!


Tjing!

RSS 2.0