30/12 om tillfriskning

Idag lyckades jag palla mig till jobbet,skönt de..O Elliot fick komma iväg till dagis o leka av sig lite.. Snörvlar o hostar gör vi fortfarande en hel del men de är så vi orkar hålla igång lite iallafall



Det verkar inte som om att vi kommer iväg till Uddevalla för att fira nyår med våra vänner imorrn, dom har oxå åkt på en släng av influensan :(



Nu har jag krypit ner min underbart sköna säng o nu är det dags o pussa lite på Calle



Gott Nytt År!

lite julkort



Sen är det skönt när julen är över o man kan mysa hemma i myskläder med alla nya leksaker :)


Såhär fin utsikt hade vi i fredags från vårat vardagsrumsfönster

Tjing

28/12 jäkla influensa...morr

När jag äntligen tror att skiten börjar försvinna, så tar det plötsligt nya vägar o slår till mig igen..jag orkar inte mer nu..Panodilen är nästan slut, ingen nässpray o ingen bra hostmeducin har jag..suck

Jag skulle jobbat imorrn men jag fixar inte de,fasen 1000 gånger om..behövde ju ha dom extra timmarna nu..

Calle o Elliot åkte precis till NetonNet för att köpa en skärm ( som vi även ska ha som tv i sovrummet) så kunde ja passa på o lägga mig i sängen en stund..

Nu måste jag vila,hoppas att ni mår bra där ute!

27/12 sköna lördag

Kollade precis på körslaget, det är lite lustigt, det är bla Borås,Uddevalla o Falkenberg som är med o tävlar, o jag är uppväxt i Uddevalla, bott i Falkenberg i 2 ½ år o har nyligen flyttat till Borås hahah..vilket lag ska vi heja på egentligen hahah???



Nu vill jag få bort allt julpynt, har redan hunnit plocka ner nästan alla tomtar ( jag älskar verkligen tomtar men efter allt julfirande så vill jag få bort det snabbt som tusan hihi) ,skönt!



Nu ska vi snart åka o shoppa lite,skoj!!



Kram

26/12 God Fortsättning

Nu har även denna julen passerat, men dessvärre har jag åkte på en ordentligt influensa, jag blev dålig redan kvällen före julafton o sen har det bara blivit värre för var dag :( Ja det blev feber, kräkningar, rösten försvann emellanåt o.s.v,

Julaftonen klarade jag mig igenom precis,den firades ihop med min mamma o Calles föräldrar o syskon, det var super mysig :)
Men igår skulle vi fira med Calles sida, den fick jag dessvärre hoppa över :( ( jag blev liggandes med hög feber o ingen röst..suck..
Idag har vi varit i Uddevalla o firat med min pappa o den sidan släkten, vi fick som vanligt en underbar älgstek till middag,mums!

Tusen Tack alla underbara för alla julklappar! =)

Jag fick bla denna underbara massagedyna från Obh Nordica av mina prinsar
om ni inte har prövat den så måste ni göra de omgående,helt galet ljuvlig :)
O en alldeles egen liten rosa laptop från märket Acer av Pappa o Eva
Den är endast 8,9 tum, den går nästan ner i handväskan hihi

Goss tajm :)

julfesten forts..

Såhär skoj hade vi i fredags med jobbet(några av oss), konstigt..alkoholen verkar ha satt sig bra på allihopa hhiih


22/12 om 4 advent

Igår var hela familjen Erlandsson/Johansson på jakt efter en plast gran, det känns som vi var överallt, o slut, slut o åter slut.. men till sist hittade vi en fantastiskt fin gran på Coop Forum :)

Det blev även en tur till Ikea, fick komplettera med lite glas o stolar o sånt inför julafton, vi blir 11 st här hemma hos oss, det ska bli så mysig!

Musiken, glittret, kulorna, ljusen, pepparkakorna o julmusten hjälpte till att förgylla våran kväll när vi fick upp granen o pyntat den så fint :) Jag älskar verkligen julen

Givetvis så har Elliot blivit super snuvig, hostar så att det rasslar :( såå typiskt att det ska komma 2 dagar innan jul..blä! Men han har en lång dag på dagis imorrn, så bättre blir det kanske inte tyvärr..usch o fy..

Imorse började min älskling jobba redan kl 05,ojoj..men han slutar redan nu kl 12 så det är ju gott :)

Nu måste ja hämta upp skrutten ur sängen, han vill tydligen inte sova..

Kram på er o God Jul!

20/12 om julfesten

Jösses vilken härlig och rolig kväll jag hade igår, julfesten började på ett ställe som heter Ellagården, där hade dom slått upp ett gigantisk tält (Indian tält typ) o där inne var det mysigt med renfällar att sitta på o granris på golvet :)

Vi fick dricka hur mycket vi ville,( det känns idag haha) o det blev mycket sång( blandat med lite ylande o tjoande) o skratt,det var längesen som jag hade så roligt :)

Efter det bar det vidare till Grand, så nu jag även fått dansa av mig hahah Jag ramla in genom dörren vid halv två inatt, o nu jobbar jag( börja 9)så jag är en "smula" trött, det fick bli taxi till jobbet idag,jag var(är fortfarande) verkligen inte kapabel till o köra..det hade ju vart skönt o bara ligga hemma i soffan o mysa med familjen nu istället!

Nej nu får jag paketera lite fakturor.

Trevlig helg!

18/12 storhandling

Imorse lämnade jag Elliot på dagis, körde Calle till jobbet, för att sen åka vidare till våran stora o fina Ica för att storhandla, fick köpt nästan all julmat redan idag, skönt att slippa göra de helgen, o det går ju lite smidigare när man inte har mini skrutten med sig..

När jag väl kom hem så var det dags för frukost, vad är godare än nybakta frallor o en stor kopp te egentligen???
Efter det blev det god kopp kaffe i en sån här ljuvlig kopp ( fast havsblå) från Bruka Design
och en god lussekatt :)


Vi hörs!

17/12 storstädning

Morsning!

Jag kom inte så långt med min städning igår, jag lyckades vrida till foten riktigt ordentligt när jag gick ner för trappen :( så jag blev mer el mindre liggandes i soffan hela eftermiddagen o kvällen, suck.. men men idag fick jag fixat iordning här hemma iallafall!



Träffen med tjejerna blir tyvärr inställd imorrn, tråkigt som tusan, både Linda o Sofie känner sig dåliga, krya på er gumsor!



Ska lämna Elliot på dagis imorrn ett par timmar, han behöver få leka av sig lite.



Ojoj nu är det bara en vecka kvar till jul :)Det ska bli så mysig! På söndag måste vi åka o köpa en gran o även köpa all mat som behövs till självaste aftonen!



Hmm funderar på att kanske baka något gott, men jag är inte en trygg själ i köket .. Det slutar nog med att jag köper färdigt istället haha



Jag blev plötsligt sjukt sugen på mjuk pepparkaka o lite god julmust ( Apotekarnas) mmmmmmums!





Kram!

Tack !

Tack till campingen o Gekås för dom otroligt fina julklapparna som jag har fått:) Jag fick 4 st av denna tallriken :) Alla produkter kommer från MINE, Kosta Boda



Och förra året så fick jag dennna stora fina skålen (fast vit )



Det är super bra för jag har även dessa glas i 6 olika färger







Städat ur kylskåpet idag, det behövs ju göras emellanåt, tänkte köra på med en riktig storstädning idag, men just nu sussar min lilla prins så jag får vänta med dammsugningen..



Tjingeling

16/12

Nu när Calle var i Köpenhamn fick han syn på dessa underbar små dockorna, Vill ha!









Visst är dom fina :) Det finns fler att titta på,klicka här



På torsdag ska ja träffa Tvååker o Veddige tjejerna för lite julmys, det ska bli såå mysigt! Det var längesen vi träffades nu, medans vi träffas så sitter våran goa vän Madde på planet till Thailand..usch.. hihi..



På fredag är det julfest med jobbet, det ska bli kul ( hoppas jag iallafall *fniss*)



Nej, nu behöver ja kaffe!



Tjing!

15/12 en slö måndag

Igår skulle vi ha gått lusse promenaden på djurparken, men vi skippade det helt, all snö försvann över natten på några få timmar, tråkigt som fasen.. Elliot som skulle få åka pulka genom hela parken..



Ja o skrutten åkte till Svenljunga för att möta upp våran älskade, han hade ju vart i Tyskland, det blev en ganska så stabil laddning haha ;)



Denna måndag ser just nu ut att bli en ganska slöl dag, ska nog försöka ta mig ut en promenad lite senare iallafall..



Såhär mycket snö hade vi (nästan ) härom dagen, vill ha det IGEN!!!











Madde, jag önskar er att ni får en gudomlig resa nu när ni beger er iväg på långväga håll! Tänker på dig!



XoXo..

13/12 Självaste lucia!

Grattis Hampus på 21 års dagen! Hurra Hurra!



I Torsdags var det lusse firande på dagis :) Dom var ju super söta!



Imorse skjutsa vi ner Calle till tåget, han , Hampus o deras far är just nu i denna stund på väg ner till Tyskland för att göra en rejäl laddning inför jul o nyår haha.. Men han kommer inte hem försen imorrn, dom ska sova över i Köpenhamn o käka gott :)



Mamsen kommer hit idag så myser med mig o Elliot .) Igår lärde sig Elliot o säga mormor, såå gulligt! Jag ska på julfika med jobbet iem ett par timmar, mysigt!



Imorrn tänkte vi ta oss till Borås Djurpark o gå lusse promenaden, hoppas bara att det blir lika fint väder som de är idag!



Man måste ju läsa morgontidningen :)





Ha en mysig Lucia!

11/12



kolla in våran nya spis!:)

10/12

Grattis till mig själv på namnsdagen hihi:) Idag är det nämligen Malenas dag!



Den super fina päls jackan som jag skulle ha inhandlat till mig själv var ju givetvis slut..Morr 1000 gånger om.. Det fanns bara 1 st kvar o i storlek 34 :(



Idag har jag o Calle lunchat ihop, det är alltid mysigt, även om vi hamnar på donken haha..har även inhandlat lite julklappar till mitt hjärta idag, nu är det inte många klappar kvar att köpa, skönt!



Nu är det te dags!



Tjing!

Sugen



Visst är dessa pumpsen härliga, vill HA!

9/12

igår lyckades vi äntligen beställa julkorten från extrafilm, bara sådär minst 1 vecka försent, men men får hoppas att dom hinner komma fram till alla innan julafton iallafall!



På torsdag är det premiär! Vårat första lussefirande på dagis :) Det ska bli såå mysigt, jag fick inhandlat en super fin tomtedress på BR leksaker

Grå byxa med röd fin rock/jacka



Funderar på att ta en sväng ner på stan, hittade nämligen en jätte fin päls jacka ( fusk) på H&M, den skulle vara perfekt till min nya svara klänning från Gina Tricot som jag skall ha på julfesten:) Hoppas bara att jackan finns kavar i min storlek!



Fasen våran ugn har fortfarande INTE blivit utbytt.. jag blir så trött på fastighetsskötaren..



Jobb i em, o imorrn får jag lite extra timmar,de e nice!



Carpe Diem!

underbar film

En riktig tv kväll i min ensamhet..



Har precis kollat på Narnia, häxan o lejonet, den var ju bara en helt underbar film :) Det fick ju bli en Rekorderlig skogsbärs cider o lite svenska naturchips( dill o gräddfil) till filmen :)



Om ca 30 min börjar dokumentären om Britney Spears, o den måste ja ju oxå kolla på, sen blir det nog skutt isäng..



Calle kommer nog inte hem försen 02 el ngt från julfesten..men men imorrn blir bara gos o mys hela dagen!



Skål!

6/12

Igår kväll hade jag o min älskling en liten nostalig kväll, lyssnade på musiken som man dansade till under skolåren, vi fick oss ett par sköna minnen o skratt :)..Det är helt galet vad tiden rullar förbi en..



Ikväll blir jag o lilleman ensamma, Calle ska på julfest med jobbet.. Kanske ska kolla på någon film, det blir väl bara tvn som vanligt hahah..



Vad ska ni hitta på till nyår??? Hade varit roligt att göra något kul,men vad?? Jag har en sån fruktansvärd idétorka haha..Så kom gärna med lite tips:)



Redan 2 advent imorrn..<3 <3



..xoxo..

5/12

Min kära pappa ringde i förmiddags o berättade att min stackars farfar har brutit foten, ja menar han är ju ändå 75 +,hoppas att han snart blir bra igen!



Jag är lite sugen på att baka pepparkakor o lussebullar, men våran ugn är såjäkla kass så jag måste vänta på att våran super långsamma fastighetsskötare bytar ut den för oss, jag hoppas verkligen att det blir innan jul, annars blir ju allt förstört..:(



Snart åker mina vänner Madde o Dymling till Thailand o är borta i hela 21 dagar, avis till massor ska ni veta ;) Hoppas verkligen att ni kommer få det underbart!



Ha nu en skön helg!

2/12 snöyra

Hej o hallå igen, fasen mitt internet har inte fungerat på alldeles för många dagar..lagom irriterande.. så får det bli lite uppdatering



I torsdags åkte jag o Elliot till Uddevalla o hälsade på, vi träffade en gammal kompis ( Madde P) o hennes lilla tös( 10 mån ) på Torp o tog en liten fika, mysigt! Efter det så åkte vi till min mamma ett par timmar, sen vidare på middag hos min farmor o farfar :) Schemat är som vanligt fullspäckat när vi åker till Ua haha



Oh i lördags kom äntligen min skatt hem från Örebro, men dessvärre blev jag super dålig, kräktes o blev sängliggandes hela kvällen..hmm inte allt för mysig lördag kväll..



Sen i söndags, tog vi sen sväng till knalleland för att kolla in lite julklappar.



Igår var det den stora julstädningen, överallt o ingenstans kändes de som, hann inte färdigt med allt i söndags, men men vad spelar det för roll egentligen??



Jösses vad snön yr utanför min fönster, hoppas att det lägger sig så att alla tomtarna o jul belysningarna kommer till sin rätt :)



Nu ska jag nog ta mig en (el 2) liten pepparkaka o en kopp kaffe till :)



Kram på er!

RSS 2.0