29 maj, en skön fredag

Tjeixen!

Igår kom vi iväg till öppna förskolan med Therse o Lova, det var super trevligt! Vi var där i 3 timmar o Elliot fick verkligen lekt av sig ordentligt, han målade bla denna teckningen men vattenfärg :) Konstnär?? Ja visst!
Han gjorde även ett fint armband av pärlor :)



Ska snart pysa till jobbet, men det är kort dag idag :)

Ha en go helg!
Kram!

28 maj

Morning!

Idag är jag ledig så jag o lilleman ska träffa Therese o Lova i em, vi ska ta oss till öppnaförskolan ( om jag hittar dit vill säga haha)

Denna klännngen hittade jag på H&M igår o skorna på Skopunkten, o detta tänkte jag ha på mig lördag på den stora festen :)



Nu är det lekdags..

Kram på er alla!





27 maj

Godmorgon alla!

Idag vaknade jag utav att elliot satt brevid mig i sängen o klappa mig o sa hej mamma,hej mamma.. gossigt :) men dessvärre så var det ju så att han hade fått upp grinden vid trappan för att komma upp till oss..

Som jag berättade i förra inlägget så hade mamma problem med bilen, först i måndags fick mamma start på den ( efter att ha varit på mekonomen x antal gånger, bytt tändstift m.m ) så slutet gott,allting gott..

Igår så var jag redig o städade o tvättade o strök innan jobbet, sen på kvällen hade vi möte på jobbet..

Dessa fina plaggen inhandlade jag på H&M igår till lilleman :)



Gossig gosse!



O här är våran nya tv, 50 tummare



Till helgen så är det 10 års jubileum på NetonNet så vi ska på fest på lördag, men vad tusan ska jag ha på mig??

Dags för kaffe!
Ha en skön dag!


24 maj..

Hej ho hej ho...

Jag o mamma begav oss ner på stan igår på den stora vårmarknaden, det var verkligen folk överallt..
Igår var det partaj för hela slanten, hade grymt roligt ihop med Calle,Jon,Therese o LI! Detta måste vi ju bara göra om!

I förmiddags när mamma precis skulle åka härifrån så ville inte bilen starta..ohh..mamma o calle försökte med allt men bilen ville verkligen inte starta,så nu är dom nere på mekonomen för o se ifall dom vet lite bättre..håll tummarna!

Nu måste jag väcka min lille gosse
Ha en fin dag!
Kram!

22 maj

Hej hej vänner!

Igår hade vi en super mysig dag i Ullared, hälsade på mina underbara vänner på Campingen smat tog oss en liten shopping runda på Gekås, fick köpt 3 tunikor, super fina!
Sen blev supergod middag hos calles föräldrar ( majskolvar, kyckling o potatisgratäng ) o Elliot fick lekt av sig ordentligt med alla hundarna o farmor o farfar :)

Nu är mamman min hemma o passar mitt lilla monster :)

Ha det så gott så hörs vi snart igen!
Kram!

20 maj

Tjho!

Sitter i soffan o njuter av ett stor kopp te, elliot somnade i soffan brevid mig för en stund sen, samtidigt som han  (försökte) titta på bamse..underbaraste!

Calle är nu på Netonnet o köpter en ny tv, vi sålde våran gamla till calles morföräldrar härom veckan, men nu har vi äntligen bestämt oss för vilken vi ville ha :) det blev en på 50 tum..kommer med bild senare..

Oh idag kom paketen från både H&M o Ellos :) det blev jackor o skor till hela familjen :)

Kram!

Tisdag

Godmorgon!

Åter igen så vaknar miniman i huset redan kl 05.00, elliot..sluta med detta nu!!! Fasen vad det är trögt att tvingas upp så tidigt, men underbara calle gick upp halv 6.

På tordag ska vi åka till Lustorp o mysa lite, sen på kvällen kommer mamma hit o ska stanna över helgen :) för på lördag ska jag ÄNTLIGEN gå ut o partaja här :) Längtar som tusan!!

Dessa underbara skor köpte jag på hm härom dagen, fast beige
 
Nu hör jag att elliot håller på att riva hela sitt rum..
Over and out
Tjing!

söndag den 17 maj

Godmorgon!

Det var väl ingen som missade ven det var som vann igår på eurovision?? Norges bidrag är ju verkligen stört skönt :)

Nu när jag hade vaknat o pallat mig ner från sängen o kommer in i köket så har antingen en liten björn varit framme el så var det min son..
Han hade dels vält ut min väska o tömt innehållet över hela golvet, o inte nog med det så hade han fått tag i chipspåsen o smaskat i sig allt som var kvar i påsen...suck..


'

I eftermiddag har vi blivit bjudna på middag hos calles morföräldrar, det ska bli palt idag..gott gott gott :)

Ha en skön söndag!
Kram

15 maj, en solig fredag

Tjenixen!

Har precis varit en sväng på lekplaten med skrutten, efter det så tog vi oss en kort promenix runt området..det var verkligen jätte härligt att komma ut en sväng o slippa sitta inne o uggla.. jag tror verkligen att det hjälper mot mina magsmärtor att komma ut o röra på mig oxå!

 

Nu är lunchen i ugnen, det blir fiskgratäng ( dock färdigköpt) men den är helt ok ändå :)

Jobb i em, men imorrn så firar jag o min älskling 6 år o dessutom så fyller underbaraste Nettan 26 år! Grattis gumman!

Ha en go helg!
Kram

dagis samtal

Gokväll alla!

Idag fick jag åka hem tidigare från jobbet för att jag hade en fruktansvärd magsmärta som hette duga..så det var bara o slänga sig i bingen när jag kom hem för att hinna sova i en timme innan det var dags för att åka o hämta calle på jobbet o sen vidare till dagis på utvecklings samtal.. Fröken sa att vår son var väldigt smart o en glad o go kille, det var ju jätte kul o höra :)

Ligger pall i soffan för det krampar fortfrande i magen..blää.. men det underlättar så länge som jag ligger ner..

Hörs av snart igen!
Kramj

13 maj

Hej o hallå på er!

Imorse när klockan var strax innan 08 o calle hade hunnit bege sig iväg till jobbet så ringde dom från allergimottagningen, jag fick plötsligt en tid redan kl 11.00 på morgon..ohh..hmm..shit.. hur löser jag det här stod jag lite frågandes o undrandes.. så ringer ju givetvis även jobbet  typ 5 min senare o frågar ifall jag komma in redan kl 10 pga av sjukdom..ohh..shit..hjälp vad gör jag nu???
Men med lite pussel o farandes fram o tillbaka så lyckades jag byta tid hos läkaren till kl 9 istället o lämna lilleman på dagis strax innan avfärden mot sjukhuset..2 timmar tog det innan jag lyckas stämpla in på jobbet..phuuu...

Dags för en balja te till nu lagom till grey´s :)


                     Mina hjärtan!

 


Vi hörs snart igen!
Kram

en solig dag!

Hej hej!

Jösses vad jag har blivit trög på att skriva..men  men vad gör man..

Helgen som har passerat var ganska stabil.. mamma åkte hem ifredag ( hon kom på tisdagen) pga utav att elliot inte var frisk så hon har passat honom när vi har jobbat. Tack för all hjälp mamsen!
Sen på lördags eftermiddagen kom calles kompis Kristoffer o vi åkte en sväng till knalleland för att kika på lite kläder o skor.. sen på kvällen kom Jon ( jobbarkompis till C ) så vi gottade oss med lite öl o vin, sen pyste herrarna ner på stan..

Igår bestämde sig Calle för att sluta snusa..shit vilken pers för honom, tufft som fan men jag tror på dig hjärtat!

Till helgen har jag o mit hjärta hela 6 år ihop..det är galet vad tiden går fort och hur mycket minnen man skapar längs med vägen <3 <3

haha nu ligger min skrutt o klappar min dator..han är lite tokig..

Ha en fantastisk dag!
Tjing!

ännu en ruggig dag i maj

Tjinixen!

Sitter nu i soffan o har det gott, min älskade son ligger o sussar på min arm samtidigt som jag lyssnar på hur det öser ner utanför..
Jag o Elliot unnade oss en liten fika förut på en god smulpaj med björnbär o jordgubbar (frysta),toppad med kanel o pärlsocker samt marsansås :) O dessutom så var det jag som gjorde den..Helt otroligt haha

Ha en härlig helg allihopa!

Godmorgon i regnet

Sitter nu utanför vårdcentralen o väntar på att klockan ska bli 08.50 för då ska jag in o prata om mina allergier.. Men dom kommer väl säga som alla andra läkare har sagt ...smörja smörja smörja.. Suck!! Kram!

en febrig prins

Godmorgon världen!

Har precis avslutat frukosten, så nu sitter jag o har en stor kopp te framför mig..
Inatt vaknade min lilla prins o var glödhet, han hade 39.2 i feber :( han är bättre nu o har ätit en stabil frukost men han får allt vara hemma från dagis idag så min mamma kommer hit o passar skrutten


Den här härliga skjortan inhandlade jag på hm för ett par dagar sen samt ett par mörkblå linne shorts, really nice!



Nu vill mitt hjärta lägga sig i soffan o mysa o titta på Bamse på datorn.

Ha en skön dag!



allra första dagen i maj

Hej hej!

Turen till djurparken blev av redan idag, men idag blev det mest lek på lekplatsen o en titt på björnarna :)

Fikar tunnbrödsrulle med tacos


 
Slående likheter mellan mig o pappa björn haha


Nu tände mitt hjärta precis grillen, idag blir det majskolvar samt kyckling, egen gjorda klyftisar, rödvinsås o en mumsig sallad!

Ha en skön kväll för det ska jag ha!

Kram på er!

 

RSS 2.0