vår underbara son!










en mysig helg

är det som nu har passerat! i fredags kom som sagt linda m. familj hit vi åt mumsiga revbenspjäll o en stor go sallad, mumma =) efter det spelade vi en omgång yatzy...calle vann den lilla filuren ;)



i lördags jobbade jag 7-16, sen på kvällen så de mitt hjärta gjort super goda små mackor med räkor,majonäs, ägg o massa gott på ..mums! sen såg vi på sex and the city filmen, den var ju sjukt bra..tårarna rann bara ett par gånger under filmens gång..



igår så var det dags att börja packa inför flytten, vi hann fylla v50 med skräp o köpa bra flytt lådor på chepy, så nu är det mesta i köket iallafall ner packat, skönt att äntligen kommit igång med packningen.. på kvällen var det dags för ännu en film, det blev hancock med will smith, den var oxå super bra! helt klart värd att se!



idag ska jag jobba 14-23 ( även tis o ons) så jag ska lämna min lille skrutt hos farmor o farfar ända tills på onsdag..ojoj..



nu vaknar min lille prins så nu är det frukost dags!



puss o kram

annonsen på plats!

nu har mäklaren varit hos oss o värderat lägenheten, fotograferat den o nu har den slutligen kommit ut till försäljning på bl.a hemnet.se =) nästa vecka kommer nog även ut på annons i hallands nyheter.. hoppas nu bara att någon vill köpa våran fantastiskt fina lägenhet ;) hihi..o snart..



imorrn kommer linda m. familj till oss för att mysa lite, blir nog lite god mat oxå om vi har tur =)



idag kom hyreskontraktet för vår nya lägenhet..weeiii! ska bli så otroligt spännande o roligt att flytta till ny stad igen =)



ikväll sover mitt hjärta i bollebygd igen, usch det är så tråkigt när han sover borta, men det är ju inte långt kvar nu ju..



nu ska jag krypa upp i soffan med mitt te o kolla på tv en stund innan jag ska skutta i säng..



puss o kram alla mina underbara vänner !!!!

RSS 2.0