storm....ja

jisses vad det blåser ute idag.. vinden tar tag om allt som finns känns de som..fönstrena skakar till emellanåt..uff..

nu har packningen påbörjats=) vill gärna göra det långt innan hahah...galet värre;)

oh jag måste ju berätta att jag precis vägde mig..o jag har gått ner 4 kilo nu=) på 3 veckor..jippi!!!

nu får jag återgå till våran packning..för snart..snart..är vi i solen..weiii!
kram

Grattis

Grattis Grattis Hanna till ditt körkort!!!
kör lugnt nu bara gumman=)
puss o kram

Allt rullar på...

hej o hå vad dagarna svichar förbi.. i lördags kom ja iväg till varberg med elliot
o madde, det blåste som tusan på motorvägen..usch de var riktigt äckligt att köra då..

på förmiddagen i söndags åkte vi ut till babyproffsen för att kolla ut vilken sulky som vi skall inhandla..hmm det var ju inte jätte lätt precis,finns ju en del att välja bland..men det lutar mot en trekko=)
sen var det dags att storhandla mat, det var minst sagt behövligt haha..
sen efter det att hela familjen ätit lunch så var det dags för en lång promenad i det fina o sköna vädret..det var riktigt skönt!

imåndags o tisdags jobbade ja som sagt på campingen=) o självklart så har jag fått jätte ont i halsen o öronen o snuvar..hoppas bara att det släpper tills på måndag, för då åker vi=)

igår kom svärföräldrarna hem från deras resa i indien..tur att dom inte var så bruna..hmm snarare svarta som natten haha..

idag är det tvätta o städa som gäller..

ha en trevlig dag!
kram banan=)

fredag

idag är jag har ja flängt runt över allt känns de som..vart o arbetsförmedlingen o f.kassan..jisses..satt nog nästan 1 timme innan jag kom fram på f.kassan..suck
jaja..men nu är det gjort iallafall,skönt!

idag var det som sagt dags för babysim..ooo idag tyckte lill fisen att det var skoj/härlig=)..då kan man minst sagt säga att mamsen blev glad o nöjd=)
haha jag trodde nog nästan att vi skulle blåsa bort när vi gick till babysimmet.. som sagt det brukar ju blåsa "lite" mer när man närmar sig havet..haha..

nu slutar hjärtat mitt jobbet, ( fast han är ju inte hemma försen om 30 min..) oo kors i taket, han är ledig i 4 dagar nu=) fast de beror ju på att jag ska hoppa in o hjälpa till lite på campingen nu på måndag o tisdag=)

oh förresten.. ingen som vill köpa 1 el 2 fantastiskt fina ektorp soffor?? vi har en 2:a o en 3 sits=) hör av er isåfall=)

ha nu en underbar helg där ute!
kram

två kompisar=)

igår var jag o elliot o besökte emelie o oliver=) det var längesen vi sågs nu.. barnen behövde leka lite oxå!

sen när calle kom hem från jobbet så kunde ja åka o träna,skönt!

idag har vi haft besök utav jenny o wilma=) elliot o wilma busade o hade skoj!

imorrn är det dags för babysim igen, förhoppningsvis går det bättre än förra veckan, för då var det katastrof, elliot grät o va arg o trött..suck..

just nu sussar lill prinsen så då är det bara för mig att plocka undan alla leksaker o dyl..

kram banan

Tisdag

imorse kom ja iväg till gymmet för lite träning ( har hittat en favvo, orbitrek el vad den heter)..30 min på den o kcal är ett minne blott hehe...

sen var det dags för att bege sig ner till läkaren på hud, han skulle kolla på mina utslag o förnya mina recept på alla miljoner olika krämer o tabletter som ja ska ta..jisses..

idag har det ju varit så underbart väder, så då tog hela fam erlandsson/johansson en långpromenad..guud så skönt det var, riktigt uppfriskade..

nu ska snart stor mistern på träning, han har börjat med tai boxning( tror de hette så;) ) men sist gång han var där så trampade han snett o fick världens knasigaste stukning o blåmärken över allt..ojoj.. hoppas att de går bättre ikväll!

igår gick vi iväg en sväng till öppna förskolan ihop med jenny o wilma, dessvärre
hade inte elliot fått sin sömn som han behöver så det var väldigt gnälligt o tröttsamt..suck..

nu närmar sig våran resa till lanzarote med stormsteg..weii!!!!

hej hopp=)

Helgen som gått

i fredags kom min kära mor hit för att hälsa på:) såklart tog vi oss en sväng till gekås! sen på em var det dags för babysim..elliot tyckte inte alls att det var roligt nu, om han inte grät så satt han fast klistrad på mig el calle som en ål..suck..

jag har lyckats komma iväg till gymmet både i lördags o idag,skönt=)
det känns ju så bra efter man har fått träna, o mina kalorier räknas fortfarande för fullt..härligt!

nyss åkte min mamma hem igen, tror bestämt att hon skulle ta ikea på vägen hem haha.. alltid kul när hon kommer o hälsar på!

nu ska ja mysa lite med min undebara son, om han nu vill de?!
kram

Besök

äntligen var alla friska nog för att träffas, jag pratar ju såklart om att sofie o barnen kom o hälsade på mig o elliot idag=)
det var längesen vi sågs nu, helt plötsligt har felix blivit stor ( han är nu 3 månader o ja när jag såg han sist var han väl max 5 veckor).. idag låg han på golvet o skratta, räckte ut tungan o dregla..härligt=) hjälp så fort man glömmer allt som elliot har gått igenom o hur han var när han var 3 månader gammal..gisses...

på fredag är det dags för babysim igen, det var längesen elliot fick bada i bassängen nu..

nu sussar min lilla prins, o älsklingen kommer hem om ca 1 ½ timme..

ta hand om er alla!
kram

nice..

kl 05.38 imorse vaknade jag utav att mini mister fick ett fri spel o grät som tusan ( ev så drömde han ngt hemskt).. ja lyckades ge honom nappen o efter en stund somna han om igen..

så då passade jag på att åka bort till gymmet på klitterbadet o träna lite, det var riktigt skönt o komma iväg så tidigt=) dom öppnar ju redan kl 06..

så nu har ja kommit hem o duschat o väntar på att stor mister ska vakna ( han ska ut o springa) o ja hoppas att mini sover minst 1 timme till.!

oo min mage vill ju redan ha frukost, men ja vill egentligen inte äta försen 9-10 tiden ( jag går ju på diet nu o då ska jag inte äta mer än 4 gånger om dagen) så det blir så långt emellan, äter inte lunch försen 14 tiden..så det är bara att dricka vatten för fulla muggar hahah...

imorrn kommer förhoppningsvis sofie med barn o hälsar på,det var så längesen vi sågs nu..skäms på oss..=)

nu är det bara 20 dagar kvar tills vi åker till Lanzarote=)

se ya!

kämpar på!

idag när jag ställde mig på vågen så hade jag gått ner 1 kilo..jippi! jag har nu räknat kalorier i en veckas tid..o såklart kört på power ridern=) ( lägger ut ett kort på den inom kort) det känns riktigt skönt att börja få lite koll över sina dåliga vanor! o mitt hjärta är så duktig o är ute o springer nästan varje dag!

usch imorse åkte svärmor o svärfar till Goa,Indien.. hoppas verkligen att dom kommer ha det underbart!

nu är vi äntligen friska, elliots jobbiga hosta har äntligen släppt,skönt!

ha nu en bra dag!
kram

elliot 40.1 i temp

elliot i 40.1 temp

här ligger han o myser hos pappa=) var såå utslagen!

dagarna går..

idag är det min fjärde dag som kcal räknas för fullt! det går faktiskt bra, viktklubb.se är en bra sida måste jag helt klart säga!

igår morse ( 04.45) vaknade jag utav att våran lilla skrutt låg inne i sin säng o hostade o hostade så han nästan spydde..stackaren..får så ont i mitt hjärta när ja hör han hosta så.. ja fick då i han en del vatten men det verkade inte hälpa alls..han låg nog o hostade fram o tillbaka i en timme..usch..

några timmar senare ringde ja till bvc o dom tyckte att elliot skulle undersökas av en doktor,skönt( hade nämligen ringt sjukvårdsupplysningen kvällen innan o dom sa att vi bara skulle ge han vatten o höja upp huvudändan typ) det har rasslat i halsen på honom o han är fortfarande jätte trött o gnällig..inte lätt o va liten..

men givetvis när man väl är hos doktorn ( även pappa fick åka hem från jobbet bara för att följa me oss)så är elliot så pigg o glad ( som han inte vart på flera dagar) o han hostade inte ens när vi var där..det är SÅ typiskt..
men dom tog ett stick i fingret( e fick då ett bamse klistermärke=))men det visade inget som tur är!

så det var bara att traska till apoteket o inhandla lite hostmeducin..

igår lyckades jag även ta mig till simmhallen o simma i 30 min nonstop..det var skönt..fast givetvis tyckte inte min hud om det( fick genast utslag i ansiktet..oooo suck..

svärmor o svärfar hade vi bjudit hit på middag ( dom åker till indien på måndag..usch =) ) o då bjöds det på torsk..mums=)
vi har även fått låna deras power ride..så nu ska det tränas=)

så idag när jag vaknade hade jag så fruktansvärt ont i mina knän..var kanske, men bara kanske längesen jag simma o träna på en sån maskin..hehe..

nu blev jag sugen på god frukost..får nog gå o fixa det nu...lille man sover fortfarande.. han fick feber igår igen..:(

så det blir dessvärre inget babysim för oss imorrn heller..synd, men men så får det bli..

se ya!

varg?

ryktet har spridit sig o oron har satt sig, är det verkligen en varg som smyger sig omkring i skogarna runt om i köinge/ullared??? spår av denna varelse har skådats nära svärmor o svärfar..330442-25

330442-26


igår var fröken louise så duktig att hon gick med i viktklubb.se=) nu tusan så SKA jag gå ner i vikt, det behövs minst sagt! förhoppningsvis lyckas ja gå ner lite tills vi åker på våran sköna semester!
så igår kväll så rensade vi ut alla godsaker som vi hade kvar i skafferiet sen julen o mitt hjärta stack ut o sprang en runda! ( det gjorde han även tidigt imorse, sådär en 06.15-06.30.. haha galning=) men du är så duktig älskling!)
så idag vid frukost var det dags att räkna kcal.. det gick faktiskt ganska bra med tanke på att det var första gången någonsin!=)

både jag o lill skrutten är nu äntligen på bättringsväg.. skönt! vi har bara en hosta som både låter o känns hemsk=(

stor skrutten slutar tidigt hela denna veckan,skönt!

ha nu e bra dag!

mitt stackars lilla barn

elliot har haft en riktig pest dag.. hostar, snuvar o har feber..min lilla skrutt
hade 40.1 i temp nu på kvällen..:( .. han är kanske inte riktigt som andra småttingar.. vår son tyckte nämligen att det var väldigt gott med panodil( flytande) haha..skönt! när elliot sen skulle sova för natten hade febern gått ner lite, till 39.9..skönt att det går åt rätt håll!
han har bara sovit o snuttat i våra famnar hela dagen ( han har sussat mest hos pappa;) )
dels beror nog febern på att det är 2 tänder som vill komma fram i överkäken.. o
dels har han blivit smittad av mig för jag är fortfarande dålig..suck..

nu är det dags för mig att dricka mitt sjuhundraelfte koppen te hahah..

oo vi som vill ut o busa i snön imorrn , men det får vi nog dessvärre strunta i..typiskt..

slurp :)

semester!

ohh den 4 februari kl 06.40 så sitter vi på planet som skall ta oss ner till Lanzarote..weii!!!!
gud vad det ska bli skönt! ska verkligen bara njuta av sol o bad..gottigt=)
sen den 11 februari kl 12.20 beger vi oss hem igen...

usch är sjuk idag:( ont i öronen o det trycker i ansiktet o bihålorna av den knasiga försylningen..o jag låter som en kråka som försöker prata hah..uff o fy..

imorrn är iallafall stor mister ledig ( gott) så då blir det att stor handla mat..känns som man inte har handlat ngn mat sen julen hehe..

nu känner ja att det är dags att ta 2 st panodil så jag orkar resten av kvällen

trevlig helg!

2008

gisses nu fyller ju elliot snart ett.. det är ju bara drygt 2 månader tills dess..tiden går så himla fort..

nyårsaftonen var i det lugnaste laget för vår del.. hanna o jimmy kom hit o vi åt lite god mat o spela både twister o rappa kalja..det var skojsigt =) elliot låg o sov så lugnt vid 12 slaget trots alla raketer o smällare utanför..

nyårsdagen,första dagen på detta härliga( förhoppningsvis) året så hade fröken louise bestämt sig för att ta bort allt som har med julen att göra..o det lyckades jag med oxå..sååå himla skönt o fått ner allt i förrådet igen nu!

vi lyckades även komma iväg till lustorp för att få i oss lite goa pannkisar..mums!

igår fyllde den lilla huliganen oliver hela 1 år..hurra!!

idag var det dags för en hälsokontroll för elliot nere på bvc.. allt var bara bra, skönt! han är nu hela 74 cm lång o väger 9,8 kg.. hej o hå vad det känns när man bär på honom hahah..

vi fick förresten den bästa julklappen, på självaste julaftonen så börja elliot stå helt själv o gick även några steg ut i det fria=) o detta gjorde han med stor förtjusning inför familj o släkt! stolta föräldrar, minst sagt=)

nu är det dags att fixa lite mat till mig o mini mister..
ha en fin dag i snön( lite ligger ju faktiskt på marken)
kram

RSS 2.0