Lanzarote..

som sagt måndagen den 4/2 begav vi oss till landvetter för att åka med planet som skulle ta oss ner till härliga Lanzarote..
det hela började med att planet hade en massa fel o det fanns inget luftutrymme för vårat plan över danmark el ngt, iallafall så belv vi 1 ½ timme försenade.. men men sen gick resan bra..
när vi kom fram var det såklart dåligt väder, el ja väldigt mörkt på himlen o lite kyliga vindar..
några timmar senare så började calle känna sig dålig o fick lägga sig o sova et par timmar, det hjälpte väl inget större men vi lyckades iallafall komma ut på kvällen för att äta lite.. men det blev inte så långvarigt för calle blev dålig igen..
sen på tisdags morgonen så var calle fortfarande lika dålig, men vi lyckades komma ner till frukosten snabbt iallafall..
jag kunde iallafall ligga ute vid poolen i "hela" 3 timmare el ngt innan ja oxå blev dålig.. sen var det bara för oss att ligga med huvudet i hinken vid sängen hela tisdagen.. magsjuka..på semestern..jätte roligt..not!

sen på onsdagen var vi bättre, men vi har haft ont i magen o ingen aptit försen i lördags typ..suck..
så det har inte blivit några sena kvällar för oss haha..

det var karneval nu när vi var där..hahah det var dragqueens som dansa med dom största o högsta klackarna ja någonsin har sett haha..( lägger ut ett kort på det inom kort)

hmm vad har mer hänt.. jo calles snygga o´neill badshorts blev stulna utanför våran altan dörr..suck...alla våra andra badkläder fanns kvar.. o dom på hotellet kunde inget göra..det kändes väldigt tråkigt..

men förutom allt detta så kommer vi defenitift åka dit igen=) var ett jätte fint o mysigt o barn vänligt lägenhets hotell!

oo igår fick ju träffa våran älskade lille e-man igen..vi har längtat såå efter
honom, men de var tur att han ej var med eftersom vi blev så himla dåliga..men nästa gång ska han med o bada..härligt! det var så gott o pussas o kramas med honom..

idag är det tvättdag till max kan man minst sagt säga..skönt att bli av med det

o just de haha, ja var så orolig för att ja skulle gå upp mycket i vikt..men "tack vare" att vi blev så dåliga så har ja inte gått upp något alls haha..skönt!

under eftermiddagen idag så ska både ja o calle träna,skönt har inte gjort de på 2 veckor nu..

måste bara lägga in en fin tanke tillägnat vicky ( calles familjs ena hund ) som har lämnat oss efter 10 år i livet.. det var en en underbar liten varelse!

ha en skönt dag!
kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0