ännu en vecka..

har passerat oss med sol ,värme,lite regn o åska..förra veckan ( onsdagen )fick vi lämnat in bilen hos mekonomen så dom fixade bromsarna,skönt! sen på kvällen hade jag koncert utanför mitt fönster, det var robert wells o rhapsordy in rock =) så då bjöd jag över linda med familj, så vi kunde mysa lite ihop med lite vin o snacks o kolla på en gratis koncert =)i måndags så skulle vi titta på en hyresrätt i borås, så jag o elliot följde med när calle åkte till jobbet, vi var framme kl 08 så då tog jag o lill skrutten en skön promenad ner på stan o strosa lite där innan allt öppnade.. borås verkar vara en väldigt mysig stad =)vi hade även en sån tur att vi gick förbi en frisör salong som hade tid o klippa elliot =) det var minst sagt på tiden, han såg ju ut som en rufstufs i håret haha..efter det så begav vi oss ut till borås djurpark, det var super mysigt att gå där, det var bara sååå varm... men där slog vi ihjäl några timmar...efter det så åkte vi till knalleland o shoppa lite =)sen var klockan äntligen 17 o det var dags att åka tillbaka till calles jobb för att hämta honom, för att sen åka o kolla på lägenheten =) vi har tackat ja till den så vi kommer att flytta till borås, vi får lägenheten redan den 1 september..ojoj..spännande =) så idag kommer mäklaren hem till oss för att göra en värdering av våran lägenhet o för att sen lägga ut den på annons, sweet.. får hoppas att det går ganska så fort så vi inte behöver betala dubbelt allt för länge...nu är dte dags att väcka prutten..han var tydligen väldigt trött idag, vi la honom 19.30 igår o han sover ännu..kram på er alla!

valeska o andreas ragnestål!


dags för uppdatering!

nu har tiden runnit iväg igen..så en uppdatering är på sin plats nu!v. 28 hade jag semester, o den påbörjades genom att åka upp till bohuslän o till uddevalla, vi bodde som vanligt hos mamsen min =)då fick vi äntligen träffa nettan o gaggos lilla mirakel, super söta edvin =) han lät som en liten fågelunge när han grät ;)på onsdagen var vi först ute o hos andrea o berne för vår traditionella grillning =) nettan o edvin höll oss oxå sällskap =) det blev grillspett o en mumsig sallad! efter sen det så åkte jag in till stan igen för att möta upp valle ( min brud ) för att mysa lite på harrys, o med lite god mat o det blev visst väldigt mycket vin o drinkar hahah..men skoj hade vi =) o givetvis hamnade vi vid black jack bordet, allt vi vann handla vi drinkar för *asg*vi hann även få oss en god middag hemma hos min farmor o farfar, hälsa på min faster i butiken o ta oss en liten shoppingrunda på torp =)sen på torsdagen åkte vi vidare ut till smögen o pappa o co! vi hade många sköna kvällar med god mat, vin o gott sällskap,helt underbart, utan tvekan!

givetvis hann vi med en del shopping på bryggan oxå =)löradgen 19/7 -08 kl 15.30 var det äntligen dags för det efterlängtade bröllopet mellan valeska o andreas! jag fick som sagt äran att vara valles brudtärna =) dagen började med att vi har hos frissan från kl 09, sen åkte vi ut till skaftö vid 13.00 tiden för fotograferingen, efter det så begav vi oss vidare till folkets hus i grundsund ( där hölls sedan festen )sen var äntligen dags för den stora stunden! det var ett jätte fint bröllop, sagolikt =)!!festen blev super bra, fina tal o väldigt god mat o god stämning hela kvällen /natten igenom, förutom att jag hade en sån fruktansvärd skoskav så jag fick dansa barfota haha..men men vad gör man inte för att få svänga sina lurviga =)nej nu har bromsarna snart kollapsat på v50..morr.. shit vad det ställer till allt när bilen krånglar, för jobbets del framförallt..suck..hoppas bara att mekonomen kan fixa det imorrn el absolut senast på onsdag!ha en skön måndag!kramar

service dags..

var det på v50n, så jag o elliot åkte o lämnade den på mekonomen strax innan halv nio i morse, sen vi fick vi snällt promenera hem, det var allt skönt med en lång promenix, det tog dryga timmen att ta sig hem..sen när vi kom väl kom hem så tok somna prutten o sov i nästan 3 h, o då fick jag ändå väcka honom, men han är inte riktigt frisk, han har en dum hosta som inte vill försvinna..suck..jag fick även tid hos läkaren idag, jag har haft så svårt att andas, pga all allergi, men nu fick jag nya tabletter o en ny inhalator, så nu MÅSTE det verkligen hjälpa mig annars går jag under..varför måste jag få all skit för. det är inte rättvist...idag fyller även vår underbara vän sofie hela 25 år! många tusen grattis igen gumman!oh snart är mitt hjärte gryn hemma, längtar såå! så ikväll får det allt bli lite mys med god mat o massor utav pussar ;)kram på er alla!

RSS 2.0