shopping..

blev det i varberg igår igen =) vi åkte först o inhandlade vår nya favvo sulky, det blev ju som sagt en brio race,svart o så köpte vi till en turkos dyna som man lägger i vagnen,blev mycket snyggt..yes sir! =) så premiär turen med vagnen ägde rum på varbergs shopping gator =) elliot verkar mycket nöjd med sin present!

sen kom sofie o barnen ner till stan så då passade vi på att gå å äta lite lunch..gott! elliot skrämde lilla felix varje gång han gjorde höga plötsliga ljud..stackarn..men söt var han =)

efter de så åkte vi vidare till gekås o ullared, elliot börjar ju på dagis på måndag så nu behövdes det inhandlas
vantar,regnkläder o några tröjor.. så nu är han redo för dagis starten!

i em är det babysim som gäller, men innan dess så är det storstädning o tvätt som står på prio listan.. e-man har ju kalas här både på lördag o söndag..
nu vaknade lille man..

ha en en toppen dag,för det ska vi ha
kram

gott =)

gott =)

1 års dagen började med en muffins=)

1 års dagen började med en muffins=)

Grattis!

Grattis till vår älskade son på 1 års dagen! =) hjälp vad tiden har gått fort, nu har du blivit en stor kille! vi är mycket stolta föräldrar!
puss o kram ( som om att elliot själv läser detta inlägget haha..jisses..ibland så ;) )

present jakt..

idag på förmiddagen begav sig mamma o son ner till staden,( skönt att ha bil när det regnar)för att hämta presenten som vi beställt till lille man.. det blev ett tufft silverarmband med bokstaven e ingraverat på brickan på armbandet=)det blev super fint verkligen! får hoppas att
e-man blir glad imorrn när han öppnar paketet haha =)

o efter det så fick ja även fixat present till systra mi som kommer på lördag..weii!! hon fyllde 20 år den 10 feb,men då var hon i barcelona, så nu kommer hon hem bara för att fira sin syster son.. jippi! jag kan ju tyvärr inte skriva vad ja köpt ifall hon skulle läsa bloggen..hehe..

imorse var fröken louise så duktigt att hon kom iväg till gymmet..gött! ingen snuva el huvudvärk ivägen..äntligen! oh ja måste ju säga att ja har gått ner 6 kilo,trots en hel del fusk nu de senaste 3 veckorna..skäms på mig..men men de känns otroligt bra att ändå gått ner så i vikt,var minst sagt välbehövligt! nu är det 4 kilo kvar till mitt mål! yes!

på måndag börjar som sagt inskolningen för elliot o sen veckan därpå börjar ja jobba..ska faktiskt bli riktigt skönt att börja jobba! 

nu är det strax lunch dags, lill fisen sover så då ska ja förbereda maten så länge..

kram

mys helg

babysimmet i fredags gick kalas bra=) elliot var ett mycket lyckligt barn, då var mamma o pappa glada=)

igår hade vi en fullspäckad dag=) vid halv elva tiden begav sig fam erlandsson/johansson till varberg för att träffa min pappa o eva som hade vart på asian spa, så vi gick o tog en mysig fika o sen strosa vi lite på stan innan dom begav sig hemåt, jätte kul o träffas!
efter det så gick vi o handlade lite presenter till våran lille kille som blir hela 1 år på onsdag=)
sen efter det åkte vi ut till baby huset för att kolla ut vilken sulky vi ska köpa, nu har vi äntligen bestämt oss, de blir en snygg brio race=) känns mycket bra!  den hämtar vi på torsdag el fredag..weii!

sen åkte vi hem till ullrika o emmali en sväng, har inte träffats sen emmali bara var några dagar gammal, nu är hon 3 ½ månad..sötis..ja!!

när vi ändå var ute på turne så passade vi på att åka förbli tvååker o linda o johan=) det var väldigt roligt att ses! dom var mitt uppe i renovering, men de ser ut att bli såååå snyggt gumman!

igår kväll stod det mys på listan=) det blev vin, oxfilé, lite godis o guitar hero =)  lovely..yes sir =)

idag skulle ju min mamma o kusin komma, men tyvärr så blev de inte så.. det var nämligen översvämning i uddevalla i fredags o den bilen som mamma skulle köra hit med blev översvämmad,så den är minst sagt sten död.. typiskt..

nej idag hoppas ja att familjen kommer ut på en promenad,det behöver vi alla 3!
kram

fredag igen

i eftermiddag är det åter dags för termin start på babysimmet.. nu har vi fått våran tid framflyttad till 17.15, nu blir vi den sista gruppen för dagen..innan var vi först..
får hoppas att elliot inte kommer vara fast klistrad som en ål på mig som han varit innan...

.. det går såååå trögt att komma igång med träningen..suck..blir såå trött på mig själv.. o mitt räknande av kalorier går lite halvdant nu tycker ja..skäms på mig.. men imorrn SKA ja träna, nu är det verkligen ett MÅSTE!!! jag vet ju att när man väl kommer igång så känns de så himla bra!

nu är det inte många dagar kvar tills min lille prins blir hela 1 år..27/2 närmare bestämt..var i hela friden har detta året tagit vägen??

så mycket som e-man har lärt sig under sitt första levnads år är ju helt sanslöst.. från att vara ett litet, litet pyre till han som idag går runt överallt utan problem o babblar en massa goja hahah.. just nu säger han mamma hela tiden haha..

o att han ska börja på dagis den 3 mars..ojoj..allt är så spännande o roligt!

o på söndag kommer min mamma o min kusin cornelia för att fira elliot lite i förskott..ska bli kul o att ses!

nu sussar min lilla prins så då ska jag försöka plocka iordning lite här.. imorrn ska vi troligtvis åka en sväng till varberg för att träffa min pappa o eva..dom ska åka o mysa på asian spa idag till imorrn..avis ..ja hahah.. vi kommer även att ses nästa lördag för då ska vi ha lite kalas för elliot, o då kommer även förhoppningsvis sis från barcelona=) o även min farmor o farfar o faster med fam kommer..ska roligt, vi har inte setts en annadagen..usch så längesen de känns..

ha en fin dag!
kram

stor ära!

härom dagen fick så fick jag en mycket stor ära! jag ska vara valeskas brudtärna när hon och andreas gifter sig i mitten av juli =) jag blev så oerhört stolt,rörd o glad över att just jag blev tillfrågad =).
så nu är planeringarna i full gång.. det ska bli såå roligt att få fixa o greja med allt!
det enda som är synd det är ju att vi bor så långt bort från varandra..men men

ha en fin söndag!
kram

lördag..

igår var det dags för sista träffen med mammorna på bvc, lite tråkigt men vi kommer nog att ses igen=) o elliot skulle även få sin tredje vaccinations spruta, han var såå duktig=) sa inte ett ljud när han fick in sprutan i låret..stolt mamma!

o självklart så har ja blivit dålig...igen..ja blir så j*a trött på denna snuvan o skiten..så ja har försökt "sova av mig" det värsta både idag o igår.. så idag är det en liten smula bättre..

idag ska min underbara älskling ha whiskey o cigarrafton o det ska även spelas xbox med martin o johan,så då får jag o elliot lämna boet ett par timmar iallafall..vill ju att dom ska kunna få några timmar utan att ja o e är hemma..
så då ska vi åka o bowla tillsammans med farmor o farfar o co. det ska bli roligt=)

det har varit fruktansvärt trögt att komma igång med träningen denna veckan..suck..o godis sugen är ja ta mig tusan HELA tiden, nästan iallafall..suck.. men men så är det ibland, så ja ska ta tag i dieten o träningen igen ordentligt på måndag! det är ju så skönt bara man kommer igång..

nu ropar lille man att det är mys dags=)
trevli helg!
kram

öl dags

öl dags

gott

love

karneval

mys

fint

poolen

stranden

330442-34


Lanzarote..

som sagt måndagen den 4/2 begav vi oss till landvetter för att åka med planet som skulle ta oss ner till härliga Lanzarote..
det hela började med att planet hade en massa fel o det fanns inget luftutrymme för vårat plan över danmark el ngt, iallafall så belv vi 1 ½ timme försenade.. men men sen gick resan bra..
när vi kom fram var det såklart dåligt väder, el ja väldigt mörkt på himlen o lite kyliga vindar..
några timmar senare så började calle känna sig dålig o fick lägga sig o sova et par timmar, det hjälpte väl inget större men vi lyckades iallafall komma ut på kvällen för att äta lite.. men det blev inte så långvarigt för calle blev dålig igen..
sen på tisdags morgonen så var calle fortfarande lika dålig, men vi lyckades komma ner till frukosten snabbt iallafall..
jag kunde iallafall ligga ute vid poolen i "hela" 3 timmare el ngt innan ja oxå blev dålig.. sen var det bara för oss att ligga med huvudet i hinken vid sängen hela tisdagen.. magsjuka..på semestern..jätte roligt..not!

sen på onsdagen var vi bättre, men vi har haft ont i magen o ingen aptit försen i lördags typ..suck..
så det har inte blivit några sena kvällar för oss haha..

det var karneval nu när vi var där..hahah det var dragqueens som dansa med dom största o högsta klackarna ja någonsin har sett haha..( lägger ut ett kort på det inom kort)

hmm vad har mer hänt.. jo calles snygga o´neill badshorts blev stulna utanför våran altan dörr..suck...alla våra andra badkläder fanns kvar.. o dom på hotellet kunde inget göra..det kändes väldigt tråkigt..

men förutom allt detta så kommer vi defenitift åka dit igen=) var ett jätte fint o mysigt o barn vänligt lägenhets hotell!

oo igår fick ju träffa våran älskade lille e-man igen..vi har längtat såå efter
honom, men de var tur att han ej var med eftersom vi blev så himla dåliga..men nästa gång ska han med o bada..härligt! det var så gott o pussas o kramas med honom..

idag är det tvättdag till max kan man minst sagt säga..skönt att bli av med det

o just de haha, ja var så orolig för att ja skulle gå upp mycket i vikt..men "tack vare" att vi blev så dåliga så har ja inte gått upp något alls haha..skönt!

under eftermiddagen idag så ska både ja o calle träna,skönt har inte gjort de på 2 veckor nu..

måste bara lägga in en fin tanke tillägnat vicky ( calles familjs ena hund ) som har lämnat oss efter 10 år i livet.. det var en en underbar liten varelse!

ha en skönt dag!
kram

weii..

överrasknings festen som vi hade igår för svärfar blev såå lyckad=) han fick minst sagt en liten chock när dom rulla in på tomten o såg en massa bilar..hmm vad är nu detta undrade han.. svärmor sa att hon visst inget,bara att dom inte fick komma hem försen efter kl 17 hahah, fast det gjorde hon ju såklart..
så när han öppnade dörren in till huset så började hela skaran sjunga ja må han leva..haha den minen blev obetalbar..härligt!

nu är allt packat o klart..drygt halv 3 åker vi till calles föräldrar o sen när elliot somnat för natten lämnar vi skrutten där så åker vi vidare till bollebygd till calles mormor o morfar, så åker vi vid 04.00 tiden i natt till landvetter..gud såå skönt det ska bli!!!

nu ska ja förberda maten som ja o e ska äta efter det att han har vaknat..

ha en underbar vecka!för det ska vi ha=) fast vi kommer ju sakna våran lilla skrutt hur mycket som helst..

kramisar

Full rulle

idag är det full rulle för hela slanten..
calles föräldrar var ju som sagt bortresta under deras födelsedag, så idag ska vi ordna en överrasknings fest för calles pappa som precis har fyllt 50 år..=)
så medans svärisarna åker till ikea så ska jag,hanna o hampus fixa iordning allt=)
ska bli roligt men jag är bara en smula stressad..jisses..men men de är snabbt gjort=)

nu är resväskorna packade, bara neccesären kvar ..weii..fasen vi kommer säkert ha en sån otur att flyget inte kan lyfta på måndag morgon för att det fortfarande blåser såå j*la mycket..hoppas hoppas att vi kommer iväg på utsatt tid!!

nej nu måste ja skutta in i duschen medans lille man sover..

kram

RSS 2.0