26/11 utflykt

Imorse skjutsa jag Calle till jobbet( han har åkt till Örebro nu igen o kommer inte hem försen på lördag ,suck ) för att sen åka vidare till Ullared o Gekås, det var alldeles för mycket folk där idag för min smak, o jag glömde köpa hälften hahah.. men men, 2 ½ timme var det som jag o Elliot orkade med där idag.



Idag har jag även klippt mig o färgar håret, choklad brunt med ( hör o häpna ) 2 st röd/rosa slingor, det blev faktiskt super nice, jag är riktigt nöjd :) Elliot var hos farmor o busa så länge ( det tog nästan 2 ½ timme,jösses )



Imorrn ska vi ta oss en sväng till Uddevalla o hälsa på igen, o vi är bjudna på middag hos min farmor, det ska bli mumma :)



Fasen min lilla skrutt har inte ätit ordentligt (äter som en häst i vanliga fall) på 3-4 dygn nu, vet inte alls varför, han hade spytt häromdagen, men varför??? Han är sprallig o galen som vanligt så det är så svårt att veta vad det är som är på tok :(



Usch vad tråkigt att behöva lägga sig i en tom säng utan min älskling :(



Vi ses!

24/11 en snöig dag

I lördags kväll blev det mys med ny film, The Dark Night, den var verkligen sjukt bra, lite lång för min del men annars skit bra, den måste ni verkligen se!



Igår blev det som jag önskade, vi kom äntligen iväg till Göteborg för att gå på Liseberg :) Det var snor kallt men mysigt :)



Men givetvis så lyckades mini skrutten få feber igår kväll, så han får bli hemma från dagis idag.. Nu är det kaffedags! Svejs

underbara elliot!










22/11 lördag

Grattis Grattis Hampus till MUCK!!! Nu är det över, men gisses vad lumpen har förändrat dig :) En stilig herre i sina bästa dagar :)



Sol, kallt, snö o klarblå himmel, kan det bli bättre?!så då passade jag på att promenixa till jobbet, det var helt underbart skönt att få röra på sig lite.. Det tog 40 min att gå, trots att det var ganska halt under snön..



Ohh jag är så sugen på att åka till Liseberg!! Men det var inte lika lätt att övertala hjärtat mitt till att åka dit idag..hmm vi får se hur det slutar, helgen är ju inte slut ännu..hihi ;)



Ska nog ta o äta en god ( förhoppingsvis ) sallad nu.



Carpe Diem!

21/11 Fredag

Hur underbart är det inte att vakna upp ur en god natts sömn, ha sin älskade brevid sig i sängen o sen titta ut o se att det ligger snö på marken :) inte så mycket dock men ändå!

Det var hela 6 minus när vi skjutsa Calle till jobbet vid 8..brr, men Elliot skrattade hela vägen till bilen hahha..det var ju lite tokigt att det vara alldeles vitt på marken o att det knarrar under fötterna när man går :) Sötaste prinsen :)



Prinsen sussar, jag fortsätter njuta av mitt morgon kaffe, funderar på att beställa lite filmer från homeenter.se nu.



Tjing!

20/11 Torsdag

Nu är det bara 1 månad o lite till kvar till jul o för första gången någonsin så har jag inte handlat färdigt julklapparna, inte ens halv färdig..det är ju näst intill katastrof haha.. men men det grer sig nog..



Just nu är jag en aningen avundsjuk på min pappa o eva, dom är på Teneriffa o gottar sig som allra bäst, jag vill oxå till värmen! Förhoppningsvis så kanske vi kommer iväg i februari :)



Jobb i em = mini skrutten sover nu för att orka med dagis sen = med att det är nu dags för mig att skutta in i duschen..



Ha en skön dag!

Underbar helg!

Tack älskling för en helt underbar helg i Göteborg =)



Det blev inget utav planerna som vi hade för helgen, utan något mycket bättre :) Så i lördags efter jobbet så kom min mamma till oss för att vara barnvakt, medans jag o calle begav oss till Göteborg o till hotell Riverton..sååå underbart!



Det blev 3 - rätters middag med gott vin på 12:e våningen, skumpa, en cosmopolitan, sköna morgonrockar o sen en stor & ljuvlig frukost på sängen :) Vi kunde inte ha haft en mysigare stund!



Vi var ju såklart en snabb sväng in på Ikea innan vi åkte hem till mini skrutten, där blev det 2 st nya tavlor, super fina!



Imorrn ska hjärtat mitt åka till Örebro en sväng, men jag hoppas att han inte blir allt för sen hem..



Hoppas att du känner dig bättre nu hjärtat!

..xoxo..

14/11 fredag

Regnet det bara öser ner.. Fast det är lite små mysigt så länge som jag inte behöver sticka ut huvudet iallafall..



Ledig idag, så idag består min eftermiddag av myskläder, lite kaffe o förhoppningsvis en bra film :)



Calle ska iväg med jobbet på afterwork i em /kväll..

Imorrn skulle Calle haft whiskey afton, men det inställt, så istället har vi fixat barnvakt, så ska vi gå ut o äta lite god mat på en ganska nyöppnad (tror jag) restaurang , det skall bli såå mysigt :)



Trevlig Helg allesammans!

Tjing

12/11 en onsdag..

Idag kommer svärmor o svägerska på ett kort besök =) trevligt!



Oh jag måste ju få skryta lite, min kära hälft fick igår utmärkelsen som månadens inköpare, Stolt till tusen! Han fick inte bara berömmelsen utan även en flaska skumpa, o inget mindre än en självaste Moet =)



För drygt 2 veckor sen blev äntligen affären klar gällande lägenheten i Falkenberg, såå jäkla skönt, Riksbyggen o vår mäklare hade inte precis lagt in högsta växeln för att hjälpa oss maximalt..men men slutet gott, allting gott..



Vi har även hunnit ha en liten halloween fest för Calle, hjälpt min faster i hennes butik, fått besök av mina underbara vänner, hälsat på syster yster i Götet o så klart en hel del shopping hahaa..det är verkligen farligt att bo så nära alla affärer haha



På lördags så är det åter dags för en whiskey afton, o nu är det Borås dags att ta väl hand om grabbarna grus hihi..



Nu är snart julen här, lyckades handla färdigt till lilleman, skönt, nu är det bra resten kavr..ojoj



Ha nu en skön dag i regnet, själv ska jag jobba i em..



Tjolopsilapo

RSS 2.0