söndag..

nu ska jag strax bege mig till jobbet.. jösses vad min startsträcka är lång emellanåt..men men de släpper om några timmar hahah...

calle är som sagt på orust, hos kristoffer, oh igår skulle dessa två gossar ut o åka på kristoffers vattenskoter..hur tror ni att det gick?? givetvis välte skotern så att dom fick sig ett härligt dopp i ett 8 gradigt vatten..o inte nog med det så åkte ju även bådas nya mobiler ner i vattnet o blev såklart total förstörda..jag säger bara grattis killar..suck..haha.

i fredags fick äntligen elliot leka lite med felix o kajsa..som är ju såå söta när dom busar =) oh min lilla skrutt ramlade så han börjde blöda runt tänderna :( tror att han antingen höll för munnen när jag ramlade el så slog han i golvet direkt med munnen.. som tur var så släppte det efter det att jag hade tvättat av honom, då ville han busa igen hahah

idag åker mamsen hem, vi har inte precis sett varandra så mycket nu när hon har varit här eftersom ja jobbar..

ojoj nu är klockan mycket, måste dricka upp mitt kaffe o sen pysa to work work

se ya!

färdigt..

blev vardagrummet igår kväll runt 23 tiden,jippi!! det blev såå bra! har tyvärr inte tagit några kort på rummet ännu, men det kommer =)

idag har jag minst sagt en städdag..det var verkligen behövligt! skönt av göra en
riktig storstädning emellanåt tycker ja..

jag kom iväg till gymmet imorse oxå, det var oerhört trögt att komma upp, ja snosa alarmet i 20 min,det var nära att ja inte skulle hinna åka dit innan calle skulle behöva åka till jobbet,men det gick haha...

imorrn fm ska jag o lille man åka till gekås en sväng ihop med farmor/svärmor sen ska ja äntligen få bli klippt på tango i ullared...det behövs verkligen!!

sen ska jag o lilleman åka vidare till varberg för att mysa lite med sofie o barnen =)

nu har jag lagt elliot för en stunds vila så då ska jag passa på att torka golven
för sen när calle kommit hem blir det en eftermiddags promenix i det härliga vädret!

kram

gos på alla sätt =)

330442-53330442-56330442-55


vackrast i hela världen! ;) ( iallafall om mamma o pappa får bestämma ;) )

härlig morgon!

det är så härligt att vakna till fågelkvitter o strålande sol! dessvärre har min allgeri satt igång nu, allt som blommar bråkar med mig *snyft* tröttsamt till tusen..

det satte stopp för mig i söndags, då vi var på förskolan, det var familjedag..men vi fick så snällt åka hem efter att ha försökt vara där i en timme, sen blev jag jätte röd o fick klåda till tusen i ansiket..bläää

idag har fröken L varit duktig ;) kl 06.00 ringde min klocka så jag kunde sticka iväg till gymmet en sväng, sweet! så nu har jag precis avslutat min frukost o påbörjat mitt ljuvliga morgon kaffe..mmm !
mina sötaste prinsar har redan åkt till förskolan o jobbet, o jag ska bege mig till jobbet om ca 25 min..

igår åkte vi o hämtade våra tapeter som vi hade beställt, för ikväll kommer svärfar för att hjälpa oss med den sista väggen, vet inte vad vi hade tagit oss till om inte svärfar hade kunnat hjäpa oss..vi är evigt tacksamma!=)

oh igår fick vi fin besök på jobbet, sofie o barnen kom förbi =) o förhoppningsvis ska jag o lille man åka o hälsa på dom på torsdag om allt klaffar!

sen på fredag ska stor prinsen åka till svansund o hälsa på, så då kommer äntligen min mamma hit o passar lilleman för jag jobbar helg..

njut av våren , alla ni som kan!
kram

äntligen fredag!

idag jobbar jag mitt sista pass,efter 7 dagar i rad.. ska bli väldigt skönt att få vara ledig i helgen!

igår morse hade jag ställt klockan på 06.00 för att bege mig till klitterbadet o träna lite =) det var såå skönt att äntligen få komma dit igen!
jag har även hakat på lindas spår på jobbet, att gå ut o gå en rask promenad på rasten, det är verkligen super nice =)

imorrn kväll ska mitt hjärtegull till varberg o umgås med 2 jobbarkompisar, wiskeyafton är här igen ;) så jag o lille man får ta and om oss själva..

sen på söndag ska vi till förskolan, det är en familjedag , så vi ska väl måla o platera ect..

ojoj nu är klockan mycket, måste väcka e-man, ska lämna han på förskolan nu kl 06.15.. i em ska vi på det sista babysimmet, vi har nog missat mer än hälften av gångerna nu..suck..men men ..

ha en fin helg!
kram

en ny dag

nu är det snart dags att åka till jobbet, jag är såå trött idag..suck.. har väl inte sovit ut ordentlig på länge kanske?? hmm..

igår kväll fick vi målat den svarta väggen =) det blev såå läckert! nu är det bara den tuffa tapeten som skall komma upp på väggen, men den får vi ta nästa vecka när svärfar är ledig ( för ja o calle suger på tapetsering haha )

nä nu måste jag sluta äta allt godis som jag trycker i mig hela tiden, det räcker faktiskt att unna sig det på helgen,el hur! vill ju tappa några kilon till!

idag kommer sofie med familj hem från egypten, dom har varit där i hela 2 veckor, avis till tusen =)

idag ska mina prinsar åka till lustorp o gotta sig det sköna vädret o det blir nog även en biltvätt om ja känner mitt hjärta rätt haha..köss ;)

nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen bär det av till jobbet!

ha en underbar dag i vår vädret!

tänd ett ljus

för engla kl 21 ikväll!

igår kväll..

när jag var på väg hem från jobbet så tyckte jag att bilen började bete sig lite konstigt efter 1 mils körning, hjälp tänkte jag,rasar bilen nu el vad är det som händer?? men som tur var så var det var inget värre än att jag fick soppatorsk när jag nästan hade kommit halva vägen hem haha, min så kallade bättre hälft skulle ha tankat "rödis" som vi kallar det senaste bil inköpet *asg* ;)

igår kväll kom även svärföräldrarna hit för att åter hjälpa oss med tapetseringen av vardagrummet, nu är alla väggar klara som skall målas..jippi!! sen är det bara
en lång vägg kvar, men den ska vi ej måla på utan ha en super fin svart/vit tapet, kommer bli såå bra..weii!!

ojoj så trögt det var att vakna till idag känner jag, kom inte i säng försen efter kl 23 igår, o upp igen kl 05.15..jisses..
nu ska jag strax åka till jobbet, är inte ledig försen tills helgen..

ohh mina söta prinsar ligger o trynar så gott, ja vill oxå ju ;)
ha en underbar dag!
kram

Godmorgon..

nu var det ett tag sen jag bloggade igen..tiden rinner ju bara iväg..
just nu håller vi att renoverar vårat vardagrum..weii =) det blir såå bra!
vi har kommit så långt att halva rummet är färdig, ( lägger ut kort inom kort )
äntligen är "hålet" borta från väggen..haha tog oss bara 2 år att fixa till det..hjälp =)

så igår åkte vi till em o köpte soffan, mattan o kuddarna, blev super fint! o i torsdags åkte vi tll ikea o inhandlade den super fina bänken o den nya sköna fåtöljen, o allt detta bar jag o calle upp själva..ojoj vad tungt det var, det är då man undrar varför man bor på tredje våningen o inte har ngn hiss haha.. ( bara bänken vägde 77 kilo, den var som tur var uppdelad i 2 st paket..

förra helgen så kom vi som sagt iväg upp till bohuslän, o i söndags strax innan vi skulle åka från smögen så blev eva jätte magsjuk stackaren.. så vi fick ställa in med alla som vi skulle träffa i uddevalla på söndagen, det blev bara mamma som vi fick träffa..
men det var tur det, för sen på tisdag morgonen ( tar ju upp til 48 timmar för det bryta ut ) så blev min mamma jätta magsjuk hon med, hon är fortfarande inte frisk :(

annars har veckan rullat på bra, idag o imorrn ska lille man vara hos farmor o farfar för både jag o calle jobbar helg..

ha nu en fin dag!
kram

suck..

idag blev det inte riktigt som jag tänkt mig.. lämnade lille man på förskolan 06.15 imorse, sen vid 09.40 ringde dom o sa att elliot hade gjort nr 2,4 ggr på 3 timmar,jisses.. men då var det fortfarande ok att elliot var kvar, sen hann klockan inte bli mer än 11.40 så ringde som igen o sa att vi måste hämta honom,då hade han gjort nr 2 ännu fler ggr..stackaren..
dom vågar inte riskera ifall det kanske skulle vara magsjuka,o det förstår man ju,absolut!
fast vi tror att det "bara" är en jobbig tand som vill komma fram, vi hade det ju så här för bara några veckor sen..suck..

men men det går över =) så vi kan åka upp till bohuslän ikväll iallafall,lovely!

just nu sover min lilla sötis så då får jag så snällt sitta här i min ensamhet haha..

se ya!

oj vad tiden går fort..

så vad har hänt sen jag bloggade sist tro..
förra helgen så åkte vi till linda o johan för att äta lite god mat =) det stod grillning på listan..sweet..det var såå gott minsann! lite senare när vi skulle fika o elliot precis fått på sig pyssen o så var det vällingdags o då började elliot plötsligt spy en massa stackaren, han blev helt slut, så efter en dusch så somna han inlindad i en handduk i min famn..min söta lilla prins

i tisdags sålde vi våra soffor till calles jobbar kompis,så nu är det ganska tomt hemma i vårat vardagsrum, vi har ännu inte riktigt bestämt oss för vilken soffa vi ska köpa, det blir antingen en soffa från em el så blir det en från det heliga ikea haha..återstår att se helt enkelt..

igår hände det en olycka på jobbet, det började brinna inne i en stuga ( just den stugan kunde jag se ifrån receptionen som tur var ),som tur var så fanns det inga gäster i boendet,dom hade åkt tillbaka upp till gekås, branden var i köket,dom hade glömt ngt på plattan o inte stängt av, tur i oturen var ändå att det inte branden spred sig, det kunde ha gått mycket illa..läskigt..

idag har jag varit på info träff på gekås mellan 8-12, efter det så åkte jag ner o jobba till 18..

imorrn är det jobb igen, efter det så ska vi åka upp till älskade bohuslän o ut
till pappa o eva på smögen,har inte varit där på flera månader..sen på söndag ska vi hälsa på mamma, brorsan o förhoppningsvis några vänner =)
självklart ska vi ta en runda in på ikea på hemvägen hahah =)

ha nu en fin helg, för det ska vi ha!
kram

RSS 2.0