present jakt..

idag på förmiddagen begav sig mamma o son ner till staden,( skönt att ha bil när det regnar)för att hämta presenten som vi beställt till lille man.. det blev ett tufft silverarmband med bokstaven e ingraverat på brickan på armbandet=)det blev super fint verkligen! får hoppas att
e-man blir glad imorrn när han öppnar paketet haha =)

o efter det så fick ja även fixat present till systra mi som kommer på lördag..weii!! hon fyllde 20 år den 10 feb,men då var hon i barcelona, så nu kommer hon hem bara för att fira sin syster son.. jippi! jag kan ju tyvärr inte skriva vad ja köpt ifall hon skulle läsa bloggen..hehe..

imorse var fröken louise så duktigt att hon kom iväg till gymmet..gött! ingen snuva el huvudvärk ivägen..äntligen! oh ja måste ju säga att ja har gått ner 6 kilo,trots en hel del fusk nu de senaste 3 veckorna..skäms på mig..men men de känns otroligt bra att ändå gått ner så i vikt,var minst sagt välbehövligt! nu är det 4 kilo kvar till mitt mål! yes!

på måndag börjar som sagt inskolningen för elliot o sen veckan därpå börjar ja jobba..ska faktiskt bli riktigt skönt att börja jobba! 

nu är det strax lunch dags, lill fisen sover så då ska ja förbereda maten så länge..

kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0