mys helg

babysimmet i fredags gick kalas bra=) elliot var ett mycket lyckligt barn, då var mamma o pappa glada=)

igår hade vi en fullspäckad dag=) vid halv elva tiden begav sig fam erlandsson/johansson till varberg för att träffa min pappa o eva som hade vart på asian spa, så vi gick o tog en mysig fika o sen strosa vi lite på stan innan dom begav sig hemåt, jätte kul o träffas!
efter det så gick vi o handlade lite presenter till våran lille kille som blir hela 1 år på onsdag=)
sen efter det åkte vi ut till baby huset för att kolla ut vilken sulky vi ska köpa, nu har vi äntligen bestämt oss, de blir en snygg brio race=) känns mycket bra!  den hämtar vi på torsdag el fredag..weii!

sen åkte vi hem till ullrika o emmali en sväng, har inte träffats sen emmali bara var några dagar gammal, nu är hon 3 ½ månad..sötis..ja!!

när vi ändå var ute på turne så passade vi på att åka förbli tvååker o linda o johan=) det var väldigt roligt att ses! dom var mitt uppe i renovering, men de ser ut att bli såååå snyggt gumman!

igår kväll stod det mys på listan=) det blev vin, oxfilé, lite godis o guitar hero =)  lovely..yes sir =)

idag skulle ju min mamma o kusin komma, men tyvärr så blev de inte så.. det var nämligen översvämning i uddevalla i fredags o den bilen som mamma skulle köra hit med blev översvämmad,så den är minst sagt sten död.. typiskt..

nej idag hoppas ja att familjen kommer ut på en promenad,det behöver vi alla 3!
kram

Kommentarer
Postat av: EmmaLi

kul att träffas igen! - fast jag minns typ inte nåt. från nån av gångerna :)

grattis ellioten i förskott också!
hurrahurrahurra!!

2008-02-24 @ 16:31:31
Postat av: louise

u: elliot tackar o bugar=) ja de är alltid kul o ses!

2008-02-25 @ 10:26:17
URL: http://lece.blogg.se
Postat av: Kristina

Hej tjejen!! Det var ett tag sedan vi sågs. Hoppas att allt är bra med dig. Vilken söt liten kille du har. Ja jag har ju hört från Jessica att du hade fått en pojk. Själv så väntar jag nu på vårat tredje barn, bf 12 mars så nu går man på nålar.
Ha det toppen. KRAM

2008-02-25 @ 14:30:27
URL: http://mammakristina.blogg.se
Postat av: louise

kristina: tackar så mycket, kollade just in din blogg med=) så underbart söta barn du har o grattis till erat treje underverk=) ja man längtar ju ihjäl sig de sista haha.. ja vi har väl inte setts sen studenten väl?? hjälp vad tiden går fort.. ta hand om dig o bebben! kram

2008-02-25 @ 18:11:30
URL: http://lece.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0