Logoped besök

Hej hej!

I förmiddags var jag o Calle på föräldra besök hos logopeden som vi o Elliot även träffade förra veckan.
Dom hade bra och intressanta tips o råd att förmedla till oss men dom tyckte inte att vi behövde dra igång någon process nu iallafall, så vi bokade in ett besök i februari nästa år igen för att göra en uppföljning på Elliot och det känns bra!

Nu ska jag o Elliot pussla spindelmannen pusslet =)

Tjing!

Kommentarer
Postat av: Boa & Anita

Det var ju skönt att ni fick det gjort. Vad jag har hört så är det många barn som stammar i den ålder. Särskilt barn där hjärnan jobbar fortare än munnen. Dvs ivriga ungar och Elliot är ju en liten virvelvind så det är ju som sagt inte konstigt att talet hänger upp sig ibland - inget att oroa sig för, men skönt att få tala med expertis.Kram till er alla från Anita

2010-10-19 @ 14:33:55
Postat av: ullisar

vi är också i valet och kvalet om vi ska försöka få egenremiss till logoped. vårt bvc verkar inte tycka det är så allvarligt att Emmi pratar så sluddrigt (hon hade ju lättare att uttala t ex R, L och S när hon var ettåetthalvt än nu?) men vi är av förklarliga skäl lite mer oroliga... skönt att höra att ni fick lugnande besked!



krams!

2010-10-19 @ 21:27:34
URL: http://ullrika.se
Postat av: louise

Anita: ja virvelvind är ett bra ord för skrutten =) ja precis det är ganska vanligt bland pojkar. Kram o tack för omtanken!



Ullis: ok nej men är ni oroliga så ska ni ta kontakt, det skadar ju aldrig, o då kan man få lite proffs hjälp som förhoppningsvis lugnar ner en. håller tummarna för er!



Kram

2010-10-19 @ 22:02:32
URL: http://lece.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0