almenäs

ligger vid almenäs badplats o njuter, vi har precis avslutat en mysig kvällsmat här som bestod utav grillad kyckling,potatis sallad o sallad ,gott gott!!!
O elliot badar för fullt o han älskar det!



( bilden är tagen  för ett par timmar sedan vid byttorps sjön)

Tjing!

Kommentarer
Postat av: Farmor

Helt underbart!! Puss

2010-07-10 @ 22:32:04
Postat av: Emlan

Hej vännen!

Nä du high chaparall var en riktig flopp. Så besvikna vi blev. Vi hade målat upp en jätte bild för Oliver om hur skoj de skulle vara att få åka till "vilda västern" bland alla cowboyar å indianer....men de fanns ju för fasen ingenting för de små alls. Möjligtvis att han hade tyckt de var roligt om han varit 9år.

Allting kostar ju extra, nu hade vi turen att Oliver var precis under metern. Men ändå....på inträdesbiljetten är de ju bara showerna som ingår. Tåg, båt, ponnyridning, diligens, tivoli, guldvaskning allt de kostar extra pengar. Oliver uppskattade tåget...showerna var han för liten för att ta in...sen fanns de bara en liten by för dom att leka i typ.

Så för vår del var de inte alls nån hit. Vi tänker inte åka dit på flera år...å åker vi dit om flera år är de enbart om grabbarna är jätte intresserade av sånt....annars kan de fasen kvitta.

Vår upplevelse av de hela iaf....

Kram

2010-07-10 @ 23:46:18
URL: http://mysemlan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0