shopping..

blev det i varberg igår igen =) vi åkte först o inhandlade vår nya favvo sulky, det blev ju som sagt en brio race,svart o så köpte vi till en turkos dyna som man lägger i vagnen,blev mycket snyggt..yes sir! =) så premiär turen med vagnen ägde rum på varbergs shopping gator =) elliot verkar mycket nöjd med sin present!

sen kom sofie o barnen ner till stan så då passade vi på att gå å äta lite lunch..gott! elliot skrämde lilla felix varje gång han gjorde höga plötsliga ljud..stackarn..men söt var han =)

efter de så åkte vi vidare till gekås o ullared, elliot börjar ju på dagis på måndag så nu behövdes det inhandlas
vantar,regnkläder o några tröjor.. så nu är han redo för dagis starten!

i em är det babysim som gäller, men innan dess så är det storstädning o tvätt som står på prio listan.. e-man har ju kalas här både på lördag o söndag..
nu vaknade lille man..

ha en en toppen dag,för det ska vi ha
kram

Kommentarer
Postat av: ullisar

va kul med nya vagnen! du måste fota och blogga den :)

är ni nervösa inför dagisstarten? och för dig att börja jobba? håller tummarna för er!

krams!

2008-02-29 @ 17:16:39
URL: http://akirllu.blogg.se
Postat av: louise

ullisen: ja de ska ja nog kunna fixa,tar bara lite tid haha.. nej de känns bra,han kommer nog att gilla dagis tror ja, o de ska ändå bli skönt att börja jobba=) ni måste ta o komma o hälsa på oss snart!kram

2008-03-02 @ 22:08:50
URL: http://lece.blogg.se
Postat av: ullisar

försöker planera in falkenberg i tajtaste schemat. om några veckor ser det lugnare ut, kan vi ta det då kanske? kan ju prata lite bröllop då :)

apropå din roll som tärna. det är liten bröllopsmässa på fästningen nästa lördag. om ni inte har nåt annat att ta er för menar jag!

tjo!

2008-03-02 @ 23:16:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0